yogablog

Yogablog, elke week interessante yogatips

Yogablog, waarom?

Yogablog, de afgelopen tijd is mij zo vaak gevraagd of ik mijn ervaringen van de afgelopen 35 jaar als yoga docent op papier kan zetten. Nu heb ik de kans om dit via een blog te doen op mijn site. De komende tijd zal ik in mijn blog een aantal thema’s behandelen welke ik ook veel gebruik in mijn yogalessen. Het enthousiasme was zo groot het afgelopen jaar dat er intussen meer dan 400 blogs staan op mijn site.

Yogablog en yoga ebook?

yogablog en Ebook yoga

In mijn yogalessen werk ik met thema’s. De ene week zijn we ons bewust van de buikademhaling en de andere week ervaren we rugoefeningen.  Deze yogathema’s komen dan ook in het yoga blog. Dus je ontvangt elke week via de mail yogatips om zo nog meer in balans te leven. Ook kun je mijn yoga ebook downloaden. De dertig jaar yogaervaringen kun je met mij delen d.m.v. dit ebook

Yogablog en yogasite

Het blog ontvang je, na aanmelding, elke week per mail. Ook kun je het blog zien op mijn hoofdsite. Wil jij elke week het yoganieuws ontvangen en het yogablog? Je ontvangt dan het yoganieuws met vaak een link naar het yogablog. Mail even naar info@yogaberry.nl voor aanmelding.

Yoga blog aanmelden

Bij aanmelding van het yogablog geniet je nog meer van yoga. Je kunt mij ook even bellen of een berichtje sturen en je ontvangt de yogatheorie. bel of app 0618735591. Wekelijks wordt mijn blog uitgebreid met actuele informatie.

Yogalessen volgen en gratis elke week een yoga blog ontvangen

Wanneer je yogalessen volgt bij mij ontvang je veel gratis of met een aantrekkelijke korting. Zo kun je gratis een yoga  privé sessie aanvragen. Ook ontvang je elke week wel gratis holistische info. Kijk ook eens voor yogalessen op mijn site. Ben je geen cursist dan kun je altijd gratis  het yoganieuws ontvangen.