YogaBerryyoga

YogaBerryyoga verrassend ontspannend

Yogavormen in yogaland

YogaBerryyoga? De laatste jaren komen de nieuwe yogavormen als paddenstoelen de grond uit. Zo heb je yinyoga, dru yoga, yoga nidra, asthanga yoga enz. Vaak wordt een yogavorm ook aan een persoon gekoppeld, zoals de Iyengar yoga. Hoe weet je nu welke yogavorm bij jou past?

Wat kom je tegen bij de yogaberryyoga?

Bij sportschoolyoga doe je alleen maar de yogahoudingen en wat ademhalingsoefeningen. Maar YOGA is veel meer dan de yoga asana’s. Bij YOGA kom je ook in aanraking met mudra’, mantra’s, pranayama en meditatie. Kun je mee met de docent naar India. Zijn er yoga workshops. De Levenstuinen in Teuge zijn een vaste thuisbasis omdat in deze tuinen de chakra energie mooi symbolisch te voelen is.

YogaBerryyoga in Nederland

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar yogalessen in Deventer en omgeving. In 2021 gaf hij zijn 20.000 ste yogales. De yogaberry yoga is een yoga waarbij je naar binnen gaat. Wij krijgen heel veel prikkels binnen de hele dag. Bij de yogaberryyoga sluit je je af van de buitenwereld en kom je in contact met je gevoelens. Ook word je je bewuster van je adem, het denken en je energie.  Kortom je voelt de kracht van eenvoud en aandacht.

Welke yoga gereedschappen bij yogaberryyoga

De yogaberryyoga maakt gebruik van veel yoga gereedschappen. Natuurlijk staan de de yoga asana’s, yoga houdingen in het yoga menu. Je wordt je bewust van de ademhaling bij elke yogales ook d.m.v. pranayama en ademhalingsoefeningen. Maar ook door je constant bewust te zijn van de adem. De handgebaren, mudra’s, worden ook veel toegepast in de yogales. Elke yogales is er een mantra in de ontspanning. Een korte meditatie is er tussen de yogaoefeningen door of aan het einde van de yogales. Berry maakt veel gebruik van de chakra psychologie leer. Elk yogaseizoen is er een intense chakracursus, verweven in de yogalessen. Elk jaar reist hij naar de bron van de yoga, India, om de laatste yoga technieken mee te nemen naar de koekstad.

Waar yogaberryyoga?

Yogaberry geeft yogalessen op veel bijzondere locaties. In kerken of historische plekken. Er zijn yogalessen in Deventer, Colmschate, Epse, Terwolde en Twello. Maar je kunt ook gebruik maken van youtubelinks en online yoga.

Yogaberry Yoga?
Yogaberry yoga is YOGA met een plus

YogaBerry yoga prive

Omdat de yogaBerryYoga zo effectief is gebleken wordt deze vorm van yoga nu ook aangeboden bij de prive yogalessen. In de afgelopen jaren hebben honderden mensen verlichting gevonden bij deze yogavorm bij stress, rugklachten, hyperventilatie, lichamelijke en geestelijke blokkades. Ook is deze yogavorm geschikt gebleken om lekkerder in je vel te komen.

Gratis proefles bij Yogaberry

Trakteer jezelf eens op een gratis proefles yoga. bij yogaberry