yogaberry yoga

Yogaberry yoga met veel extra’s

Hoe begon de yoga in Deventer

Yogaberry yoga, in 1986 begon ik met yoga in Het Hovenhuus in Deventer op De Worp. Deze plek ligt op een steenworp afstand van mijn geboortehuis. Al snel kwamen er yogalessen in Olst, Klarenbeek, Twello, Terwolde en Epse. Ook werd er meer yoga gegeven dan alleen maar Hatha-Yoga. Zo kunnen cursisten genieten van wateryoga, stoelyoga, meditatie en privé yogalessen. Ik heb veel yogastudio’s zien komen en gaan. Zelfs de corona crisis had weinig invloed op de yoga naar de cursisten toe. Ze ontvingen yoga online of met een youtubelink.

Hoe ziet de Yogaberry yoga eruit

De yoga zoals deze nu wordt gegeven in Deventer en omgeving is yoga uit de bron van de yoga, India. Mijn meesters zoals Krishnamurti, Osho, Ratu Bagus, Rob Obermeijer en Saswitha hebben grote invloed gehad op het lesgeven en ook op de inhoud. Ook doen we verschillende yoga oefeningen die uit de yinyoga traditie komen. Het lichaamswerk wordt vaak gebruikt bij de losmaakoefeningen. De yogaberry yoga is holistisch.

Lichaam en geest bij de yogaberryyoga

Yoga is veel meer dan lenig worden. Wanneer je yogales bij mij volgt dan kom je dichter bij je gevoel, dit geeft nog een extra ontspanning. Kortom de yogaberry yoga is geen gymnastiek met een yogasausje, deze yoga ontvang je veel in sportscholen.  wij gebruiken mudra’s, mantra’s, meditatie en yoga nidra. Yogaberry yoga is gevormd door een ervaring met meer dan 20.000 yogalessen.

Yogaberry steekt zijn nek uit met de yoga

Ik verzorg yogavormen die uniek zijn in Deventer en omgeving. Zo is er de backmitrayoga, de wateryoga, de blootwateryoga en de yoga meditatie. Yogaberry yoga geeft ook regelmatig mooie workshops zoals de chakra wandelingen in de tuinen van Groothontschoten.

Yogaberry yoga en de theorie

Iedere nieuwe cursist ontvangt twee gratis yogaboeken, zo kun je thuis ook gemakkelijk aan de slag met yoga.

Yoga vormen bij yogaberry yoga