yoga

Yoga, yogalessen in het nieuwe normaal

Yoga,  zoek jij in de zoekmachines  nieuw normaal  dan verwacht je toch dat we elkaar gaan helpen? Dat de minst bedeelden het eerste uit de ellende worden gehaald? Dat we aandacht en liefde voor elkaar hebben? Dat er een overheid is die je beschermt? Hierbij geef ik als yogadocent mijn ervaringen met de politiek en hoe het hele systeem in Nederland werkt. Willen we dit nog? Kiezen we voor een spirituele wereld i.p.v. een wereld waar het draait om macht en geld? Wanneer je ziet dat in deze crisis de KLM de directeur nog een bonus wil geven van 400.000 euro, dan moet het toch anders?

 

 

nieuw yoga normaal Twello
yogalessen twello yoga welke safe is

Nieuw yoganormaal met aangepaste yogalessen

Ook de yogalessen worden aangepast bij het nieuw yoganormaal. We gaan meer naar het vierde chakra, de liefde en meer yogalessen voor de longmeridiaan. Ook gaan we de kracht van eenvoudige yoga voelen met meditatie, stilte, mantra’s en de groepsenergie voelen. De prestatie yoga van op je kop staan, en been in de nek leggen ligt ver achter ons. Nieuwyoga normaal Twello is de yoga van de toekomst.

Yoganormaal en conclusie

nieuw yoga normaal
Nieuw yoga normaal  yogalessen die safe zijn

Ik had al gedeeltelijk afscheid genomen van de materiele wereld. Alles koop ik op marktplaats en stimuleer de consumptie maatschappij minimaal. De televisie is er al een jaar geleden uit gegooid. Probeer van 1.000 euro te leven. Daar tegen over staat veel tijd om de natuur in te gaan, te mediteren en voor mijzelf veel yoga. Na deze crisis gaat de deur naar de materiele wereld nog meer dicht en gaat de energie nog meer naar de spirituele wereld. Wat is er fijner om op leylijnen te zitten, de stilteplekken op te zoeken en goede mensen om je heen te hebben. In het nieuwyoganormaal gaat het om eenvoud, liefde en verbinding met yoga. Nieuwyoga normaal  is holistischeyoga.

Liefde en de ander

We gaan meer samen doen, je kunt dan denken aan een weekendyoga samen, meer workshops, meer stil zijn samen enz. Je  richten op vrijwilligerswerk en te kijken in je omgeving wie je kunt helpen is ook goed voor het nieuw normaal. Het gaat om de LIEFDE en die is niet meer zo te vinden in de materiele wereld. WELKOM IN DE SPIRITUELE WERELD VAN NIEUW YOGANORMAAL