yoga Gorssel

Yoga Gorssel yogalessen met pure yoga ontspanning

Yoga Gorssel

Yoga Gorssel yogalessen, yogalessen  met veel cursisten  vanuit Gorssel, Deventer en Epse naar de yogalessen. De yoga locatie is uniek in de omgeving, namelijk in de mooie kerk van Epse. Er zijn twee yogalessen op de maandagavond, om 18.30 uur en om 19.45 uur.


yoga Gorssel, voor pure ontspanning

Al meer dan 30 jaar Yoga Gorssel, yogalessen die zich bewezen hebben

Meer dan 500 mensen hebben al  mogen ervaren in Gorssel en omgeving wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een  yogabeleving met  veel yogalessen in de week. Zwangerschapsyoga, priveyogalessen en  elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Privé-begeleiding tijdens de yogales, reizen naar India en Bali. Ik ondersteuning je ook met gratis yogaboeken.  Als enige in Gorssel geef ik je  een yoga APP voor op je telefoon. Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. Bij YogaGorssel kun je op veel plaatsen en uren terecht om een yogales in te halen.

yoga Gorssel yogalessen

Yoga Gorssel komt ook naar je toe, door weer en wind

Yoga Gorssel, yogalessen met APP bij je yogabeoefening

Mijn yoga App is beschikbaar op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd snel bij de hand. De APP is te vinden op mijn hoofdpagina van de site. Ik ben  de enige yogadocent in Gorssel die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening. Tijdens de yogales geniet je van een yogadocent met meer dan 30 jaar yoga leservaring. Ook werkt de mooie kerk, een fijne groepsenergie natuurlijk mee in de ontspanning.

Yoga in een kerk

Kijk eens op de pagina met de yoga in Epse. EPSE YOGA

Omdat ik al 25 jaar yogalessen verzorg in Epse bij Gorssel ben je welkom voor een gratis proefles. Voel eens hoe het is om yoga te doen in een ruimte, een kerk, die al rust en stilte uitstraalt.

Mail eens voor een gratis yoga proefles  info@yogaberrydeventer.nl