yoga yogales twello

Yoga yogales Twello

Yogales Twello door Berry Steenbruggen, al 35  jaar kwaliteitsyoga

Yoga yogales Twello, in gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yogales om 20.00 uur. Yoga door een yogi en op een sfeervolle plek, achter de dorpskerk.

Yoga YogallesTwello in gebouw Irene

Yogales Twello, ontspannende yoga voor het slapen gaan

yogales Twello door yogaberry
Yogales in Twello, yogadocent met 35 jaar ervaring

Elke dinsdag dus yogales  Twello om 20.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Zelfs na de yogales geniet je van je  wandeling of tietstochtje vanuit gebouw Irene. Wanneer  vanuit gebouw Irene op je fiets  stapt, kijk dan eens om je heen en geniet van de kerk en de sfeer. Yoga yogales Twello bied je een gratis yoga proefles aan. Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in  zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

yogales Twello geeft pure ontspanning
yogalessen in Twello

Een yogales is makkelijk in de halen in de gemeente Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.30 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Colmschate, in een kerk, zijn er yogalessen.

yogales Twello

 

Yogales Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales veel voelen en navoelen. Je wordt je steeds bewuster van je lichaam, gevoelens en adem. In je yogales voel je een aantal  yogaoefeningen na, ze worden ook wel asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van je spieren en energiebanen. Ook helpen de yogaoefeningen om  je  zenuwstelsel in balans te brengen.  Je bloedcirculatie wordt verbeterd, spanningen lossen op. We doen dynamische maar ook statische houdingen  in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten. Bij yoga yogales Twello ontvang je een complete yogales met maximale ontspanning.

Yoga Yogales in Twello
Wateryoga bij yoga yogales Twello

Yoga YogalesTwello, uitermate geschikt om beter te slapen.

Omdat er dus ook een yogales is om 20.00 uur,  kun je na de yogaontspanning  goed slapen. Tijdens de yogales in Twello wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in je yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Na afloop van je yogales voel je je meer verbonden met je lichaam. Yoga yogales Twello is dus een weldaad voor lichaam en geest.

yoga yogalesTwello
Yoga yogales Twello ondersteunt je met yogaboeken

Voorbereiding op je yogales

Bij yoga Yogales Twello heb je niet veel nodig. Ruimzittende kleding zoals joggingpak een T-shirt,  legging of een turnpak zijn ok. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De deelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem. Kijk ook eens op Twello yoga. Neem eens een proef yogales in Twello en mail info@yogaberrydeventer.nl

Bij yoga yogales Twello ontvang je dus een gratis proefles. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.