yoga, yogales Deventer

Yoga yogales in Deventer en omgeving yoga

Yoga door een yogi

Yoga yogales,  verzorgen wij al meer dan 30 jaar in Deventer en omgeving. De vorm van yoga die wij verzorgen ligt de nadruk op voelen, grenzen stellen en ontspannen.  We komen verder in de yogahouding zonder inspanning. We gebruiken de hatha yoga, mudra’s, mantra’s, visualisaties en ontspanning.

Yoga, yogales een thema elke week

Elke les heeft een thema. Bij dit thema zie je in de yogales de reflectie naar jezelf toe. De yogalessen zijn dus meer dan ontspannen. Tijdens de yoga kom je ook dichter bij jezelf, kom je in contact met gevoelens en wordt je gevoeliger. Bij een yoga word je bewuster van de adem, het lichaam, je gevoelen en gedachten.

YOGA, YOGALES IN DEVENTER UIT DE BRON, INDIA

Nog steeds vind ik het  bijzonder om mijn kennis en ervaringen M.B.T yoga, India, Ashrams, Goeroes en de chakra leer te delen. Zo haal ik bovendien de yoga in Deventer dus rechtstreeks uit de bron tijdens mijn vele reizen naar Azie. Wat is er mooier om mijn reis belevenissen hier met de cursisten te delen.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. De power yoga, yin yoga, Astanga yoga, flow yoga en Vinyasa komen allemaal uit deze bron. De oefeningen zijn dus in principe voor iedereen geschikt. Ze  kunnen dus naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht

Yoga, yogales in het water

OOK BEN IK DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DE WATERYOGA

Behalve yoga op een matje geef ik ook yoga in het water. In zwembad De Schaeck in Twello kun je bovendien wekelijks genieten van wateryoga. Het warme water heeft een ontspannende en rustgevende werking. De opwaartse kracht van het water zorgt voor meer bewegingsvrijheid, dit geeft een extra dimensie aan een yogales!

yoga, yogales met de backmitra

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus al heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Ik combineer bovendien de BackMitra met rugyoga oefeningen in groeps- of priveles.  Eventueel kom ik bij je thuis. Aan de hand van oefeningen met de BackMitra kan ik je leren rug-, nek- en schouderklachten te verminderen en te voorkomen. Natuurlijk binnen jouw grenzen en mogelijkheden in een voor jou toepasbare vorm.

MIJN YOGA SPECIALITEITEN

In de afgelopen dertig jaar ben ik mij gaan specialiseren.  Specialisaties zijn; chakrayoga, wateryoga, meditatieyoga, ouderen yoga, zwangerschapsyoga en stoelyoga.

Yoga, Yogales,  priveles

Wanneer je op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je dus persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er bovendien ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De prive yoga in Deventer Epse Twello en Terwolde wordt dus afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Ik kom dus ook bij je thuis, je hoeft niet meer de deur uit voor yogaontspanning. Er worden yogaoefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Yoga op maat is er voor iedereen.

ZWANGERSCHAPSYOGA, VOOR JOU EN JE BABY

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je dus  welkom bij ons, Ellen Dijkstra en Berry Steenbruggen,  op zwangerschapsyoga. wij geef privelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap. De tijd en de datum van de yogalessen bepaal jij zelf. Bij zwangerschapsyoga geef ik, Berry,  je samen met Ellen Dijkstra ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Deze begeleiding zorgt ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Gratis ontvang je een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van om mee te oefenen.

Welkom in mijn wereld van ontspanning

YOGA WINKELTJE
Ik begeleid je in je yoga ontwikkeling op alle fronten. Je kunt bij mij yogamatten, meditatiekussens, yogaboeken, mindfulness yoga boeken en een yoga C.D. kopen. Yoga, yogales, kijk waar jij een gratis proefles yoga kunt volgen in Deventer en omgeving

WAAR YOGA
Er wordt yoga, yogales gegeven in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Meld je eens aan voor een proefles. info@yogaberrydeventer.nl. Ik ondersteun je met een yoga app, het yoganieuws elke week en workshops.