Yoga workshopDeventer en Bali

Yoga workshop Deventer

Yoga workshop Deventer,  in de afgelopen jaren was ik op Bali om inspiratie op te doen en hieronder zie je het resultaat. Yoga workshops in Deventer en Bali ook met de backmitra, een totale rugontspanning in 1.5 uur.  Met de backmitra werk ik al een lange tijd en bovendien ben ik in januari 2018 ook gecertificeerd backmitra yogadocent geworden.

Yoga workshops in Deventer en Bali

Kijk op de link voor de backmitra ontspanning in 1.5 uur

 

Yoga workshops in Deventer en Bali

 

Bij het oude klooster Sion hou ik regelmatig een stilte retraite en nu kun je mee om samen met mij de stilte in jezelf te ervaren en dus dicht bij jezelf te komen. Kom in je eigen energie door silte!

Yoga workshops in Deventer en Bali

 

Voor yoga en spiritualiteit kom ik al 20 jaar op Bali en in juli is er weer een groepsreis naar dit paradijs. Ik maak een reis op maat voor je naar een schitterende plek op Bali. Je kunt daar genieten van yoga, massages. Wandelingen door de rijstvelden. Genieten van de mooie tuin bij de luxe lodge waar we zijn en natuurlijk  proeven we samen de Indonesische gerechten. Yoga workshop Deventer  brengt je dicht bij jezelf. Kijk eens naar de video waar je een workshop kunt zien over KLANKSCHALEN

Yoga workshop Deventer word je aangeboden door yogadocent Berry Steenbruggen

Na de MDS in Apeldoorn ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik voelde een leegte. En al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen en meer zingeving in mijn leven wilde. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga en ontspanning Mijn nieuwsgierigheid voor yoga werd gewekt.  Ik ging op yogales en hoe meer yogalessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde en ik vond verdieping in mijn leven door yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven maar ook een manier van leven!

Van inkoper naar yogadocent in Deventer Twello Terwolde en Epse

Ik werd yogadocent in 1986 en zo werd dus Yogaberry een begrip in Deventer en omgeving.   Ik ben na dertig jaar nog steeds trots op deze bijnaam. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven. Ook de andere spirituele interesses deel ik dus graag met mensen. Je kunt dan denken aan  het reizen naar spirituele plekken, het tenenlezen en de stilte retraites. Ik hoop in de toekomst nog veel yoga en andere vormen van spiritualiteit te mogen delen met de mensen om mij heen. Wil jij meer weten over Yoga workshops Deventer ?

info@yogaberrydeventer.nl