Yoga winkeltje

Yoga winkeltje yogaberry

Yoga winkeltje, wij verkopen onderstaande yoga artikelen. Uit de yogaboeken haal ik zelf veel oefeningen voor mijn eigen yogalessen. Portokosten € 3,50.

Energie in balans

Yoga winkeltje en energie in balans
Prijs boek: € 14,50
Portokosten: € 3,50
is een praktisch werkboek. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous aanwijzingen en inzichten om onze energie bewuster te beleven en een gezond evenwicht te handhaven.

Lees meer..

Mindfulness Yoga

mindfulness yoga boek te koop Bij yoga door Berry Steenbruggen
Prijs boek: € 19,50
Portokosten: € 3,50
Dit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulness Yoga, als yoga kadootje. Dit yogaboek is het meest verkochte boek in het yogawinkeltje.

Lees meer..

Mindfulness als uitweg

mindfulness als uitweg te koop bij info@yogaberrydeventer.nl
Prijs boek: € 16,50
Portokosten: € 3,50
Mindfulness is een manier van denken en voor velen steeds meer een manier van leven. Het helpt om de onvermijdelijke hindernissen van het leven te nemen. Mindfulness leert om aandacht te geven aan het nu.

Lees meer..

Sprankelende stilte

sprankelende stilte
Prijs boek: € 10,50
Portokosten: € 3,50
Her en der zijn ondernemers op zoek naar andere, meer persoonlijke vormen van leidinggeven. De ontwikkeling van authentiek leiderschap begint met tijd reserveren voor de stilte die toegang geeft tot onze diepere belevingswereld en die van de ander.

Lees meer..

Heer Bommel en het para-abnormale

yogakadootje, Heer Bommel
Prijs boek: € 10,50
Portokosten: € 3,50
Toen Marten Toonder in 1941 met de avonturen van Tom Poes en heer Bommel begon, gebruikte hij de hem bekende sprookjeselementen.

Lees meer..

Mindfulness een klare kijk

yogakadootje, mindfulness te koop bij yoga door Berry Steenbruggen
Prijs boek: € 9,50
Portokosten: € 3,50
Gedachten leiden een eigen leven, ze veroorzaken vaak stress, depressie en scheppen aldus een negatief zelfbeeld. Het achtweken trainingsprogramma in mindfulness leert stapsgewijs hoe we op een andere manier kunnen omgaan met telkens terugkerende gedachten.

Lees meer..

Meditatiekussens in het yoga winkeltje

meditatiekussen in het yoga winkeltje

Voor € 25,00 incl. bezorgen in een straal van 10 km om Deventer. Anders € 7,00 verzendkosten. Velours stof en doorsnee 40 cm en 10 cm hoog.

Lees meer..

Yogaklanken Dubbel CD

Prijs vormgegeven dubbel-cd: € 15,95
Verzendkosten € 1,95
Luister hier naar CD 2 nr 02 – Aandacht, voelen en loslaten (21:10)

Lees meer..

Backmitra in het yoga winkeltje

Prijs € 35,00 incl. instructies.
Verzendkosten € 3,95
De afgelopen jaren heb ik veel mensen kunnen helpen bij rugklachten met de backmitra.Wanneer je de backmitra bij mij koopt ontvang je gratis instructievideo’s.

Lees meer..

USB-stick uniek in het yoga winkeltje

Prijs € 13.95
Verzendkosten € 3,95
Op de yoga usb stick kun je yogaoefeningen op maat laten zetten. Heb je bijvoorbeeld rugklachten dan staan er op deze usbstick twee yogalessen met rugoefeningen. Deze usb stick is uniek.

Lees meer..