Yoga winkeltje

Yoga winkeltje yogaberry

Yogaberry yogawinkeltje

Yoga winkeltje, wij verkopen onderstaande yoga artikelen. Uit de yogaboeken haal ik zelf veel oefeningen voor mijn eigen yogalessen. Portokosten € 3,50.

Energie in balans

is een praktisch werkboek. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous aanwijzingen en inzichten om onze energie bewuster te beleven en een gezond evenwicht te handhaven.

Het boek bevat 17 series en meer dan 125 oefeningen vanuit diverse invalshoeken. De oefeningen worden verduidelijkt met foto’s. En, dit boek biedt meer: het wijst erop dat spirituele bewustwording gekoppeld is aan zelfkennis en het inzicht dat energetisch denken ons geeft. Openheid, observatie en onderscheidingsvermogen maken de energetische ruimte zichtbaar; de ruimte waarin we zijn, de ruimte die we zijn. Energie in balans is een yogaboek dat ik in eigen beheer uitgeef. Het is een yogaboek waar veel facetten van de yoga vermeld worden, zoals de chakra’s, de zonnegroet, de 5 tibetaantjes enz. Kortom een mooi yoga kadootje.
Lees meer..

Yoga winkeltje en energie in balans
Prijs boek: € 14,50
Portokosten: € 3,50
Mindfulness YogaDit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulness Yoga, als yoga kadootje. Dit yogaboek is het meest verkochte boek in het yogawinkeltje.
Mindfulness Yoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken. Mindfulness Yoga is het eerste boek waarin de twee disciplines worden gepresenteerd als één beoefening die het lichaam stimuleert, de geest bevrijdt, en mededogen, gelijkmoedigheid en vreugde opwekt.
Lees meer..

mindfulness yoga boek te koop Bij yoga door Berry Steenbruggen
Prijs boek: € 19,50
Portokosten: € 3,50
Mindfulness als uitweg in het yoga winkeltje
Mindfulness is een manier van denken en voor velen steeds meer een manier van leven. Het helpt om de onvermijdelijke hindernissen van het leven te nemen. Mindfulness leert om aandacht te geven aan het nu.

Alleen in het nu kunnen we immers volledig leven. Het wil vermijden dat wij ons te veel gaan richten naar wat was en wat nog moet komen en dat we onszelf gijzelen in oordelen over onszelf en de ander, in kleine en minder kleine zorgen,… Mindfulness wint ook steeds meer terrein in de geestelijke gezondheidszorg. Het wordt door artsen en therapeuten algemeen aanzien als een volwaardige therapie die wetenschappelijk is onderbouwd en waarvan onderzoek aantoont dat ze goed werkt, zeker bij de aanpak van stress, (herval in) depressie, angst en pijn. Dit boek richt zich zowel naar wie mindfulness als denkwijze wil ontdekken, naar de wat meer ervaren mindfulness beoefenaar en naar de arts en de therapeut die met mindfulness als therapie aan de slag wil. De bekende en ervaren mindfulness therapeut Ronald Siegel laat in dit boek zien waar mindfulness vandaan komt, hoe het kan worden toegepast in zowel het dagelijkse leven als in therapie. Hij geeft daarbij heel veel oefeningen die zelf of onder begeleiding kunnen worden uitgevoerd.
Lees meer..
mindfulness als uitweg te koop bij info@yogaberrydeventer.nl
Prijs boek: € 16,50
Portokosten: € 3,50
Sprankelende stilte
Her en der zijn ondernemers op zoek naar andere, meer persoonlijke vormen van leidinggeven. De ontwikkeling van authentiek leiderschap begint met tijd reserveren voor de stilte die toegang geeft tot onze diepere belevingswereld en die van de ander.

Zo ontstaat er een leiderschapsvorm die eerder dienend dan sturend is en medewerkers vanuit bezieling begeleidt. Stilte en diepgang resulteren in effectievere werkwijzen, in meer bereiken door minder te doen. Ooit waren het geestelijke en het wereldse leiderschap nauw verweven. Brigitte van Baren legt uit hoe en waarom die twee feitelijk bij elkaar horen. Ze besteedt ruime aandacht aan verstilling, onderlinge afstemming, dilemmahantering, conflicthantering en hun praktische toepasbaarheid in werksituaties.
Lees meer..

sprankelende sticlass=
Prijs boek: € 10,50
Portokosten: € 3,50
Heer Bommel en het para-abnormale
Toen Marten Toonder in 1941 met de avonturen van Tom Poes en heer Bommel begon, gebruikte hij de hem bekende sprookjeselementen.

De hoofdrolspelers ontmoetten draken, zeemonsters, tovenaars, kobolden, rovers en jonge dames in nood; ze kwamen terecht in verboden tuinen, donkere bossen en zwarte bergen. Zoals dat met sprookjes het geval is, was de magie nooit ver weg. Gaandeweg werden in de verhalen ook verschijnselen betrokken waar de wetenschap geen raad mee wist: de verdwenen beschaving van Atlantis, aardstralen, kabouters en elfen, dromen, mentale krachten. En zo ook de mysteriën van het leven zelf en de voortekens daarvan welke we zoeken bij handlijnlezers, kaartleggers, runenkenners, astrologen en in de I Tjing. Marten Toonder had voldoende kennis van al deze zaken om ze een rol te laten spelen. Wat hij niet wist, vulde hij aan met zijn gevoel; wat hij wél wist, vertrouwde hij toe aan zijn verbeelding. Hierdoor groeide de wereld van Rommeldam en omstreken uit tot een werkelijkheid die wij, oplettende lezertjes van de Bommelsaga, gretig aanvaarden en niet weerspreken. Willem Venerius ging op zoek naar de mogelijke bronnen van deze psi-faktoren, zoals Toonder ze noemde en waar heer Bommel en Tom Poes steeds vaker mee te maken zouden krijgen. Hoe normaal dat para-abnormale eigenlijk behoort te zijn, kunnen we leren uit de Bommelsaga. En hoe we het daaruit kunnen leren, toont dit boek (aldus Eiso Toonder in zijn Voorwoord). WILLEM VENERIUS (1950) verdiepte zich decennia lang in de astrologie, de I Tjing en verwante gebieden. Ook stripverhalen hebben hem van jongs af geboeid. Als redacteur van het toonaangevende astrologietijdschrift Spica publiceerde hij vele artikelen en enkele boeken. In Heer Bommel en het para-abnormale. Over de magie in de Bommelsaga komen zijn esoterische kennis en zijn liefde voor de verhalen en tekeningen van Marten Toonder op unieke wijze samen.
Lees meer..

yogakadootje, Heer Bommel
Prijs boek: € 10,50
Portokosten: € 3,50
Mindfulness
Gedachten leiden een eigen leven, ze veroorzaken vaak stress, depressie en scheppen aldus een negatief zelfbeeld. Het achtweken trainingsprogramma in mindfulness leert stapsgewijs hoe we op een andere manier kunnen omgaan met telkens terugkerende gedachten.

Dit boek beschrijft sessie per sessie de thema’s, inhoud, doelstellingen, oefeningen en tips van een mindfulness-training. Mindfulness is een combinatie van vipassana-meditatie en cognitieve psychotherapie. De auteur neemt de lezer mee naar de vroegste wortels van het boeddhisme, van waaruit vipassana zich heeft ontwikkeld en verspreid naar het Westen. Met een voorwoord van David Dewulf, oprichter en coördinator van het Instituut voor aandacht en mindfulness (IAM). Dit is een echt mindfulness yogakadootje Voor meer informatie over de auteur en Levensstroom, zijn praktijk voor therapie, mindfulness en massage te Kortrijk (België): https://heartfulness.be
Lees meer..

yogakadootje, mindfulness te koop bij yoga door Berry Steenbruggen
Prijs boek: € 9,50
Portokosten: € 3,50
Meditatiekussens in het yoga winkeltje
Voor € 25,00 incl. bezorgen in een straal van 10 km om Deventer. Anders € 7,00 verzendkosten. Velours stof en doorsnee 40 cm en 10 cm hoog.
meditatiekussen in het yoga winkeltje
Yogaklanken Dubbel CD in het yoga winkeltje
Media, de yogaklank cd is ontstaan uit samenwerking tussen gitarist Gerard Slooven en mij.
Ik gebruik in mijn lessen met regelmaat meditaties, geleide fantasieën en visualisaties.


Yogaklank laat zes lange tekstcomposities horen, soms meditatief, soms verhalend, maar altijd ontspannend.
Bij een burn-out bijvoorbeeld zijn onderstaande meditaties goed bruikbaar.

cd 1
01 – Adem in aandacht (12:26)
02 – De helende rustige kracht (26:16)
03 – Kamers van afscheid (26:14)
cd 2
01 – Verbonden met energiebronnen (17:46)
02 – Aandacht, voelen en loslaten (21:10)
03 – Reis naar de bron (28:37)

Lees meer..


Luister hier naar CD 2 nr 02 – Aandacht, voelen en loslaten (21:10)

Prijs vormgegeven dubbel-cd: € 15,95 Verzendkosten € 1,95

Dit nummer wordt gratis aangeboden in het yogaberry yogawinkeltje.


Backmitra in het yoga winkeltje
De afgelopen jaren heb ik veel mensen kunnen helpen bij rugklachten met de backmitra.
Wanneer je de backmitra bij mij koopt ontvang je gratis instructievideo’s.

Prijs € 35,00 incl. instructies. Verzendkosten € 3,95
USB-stick uniek in het yoga winkeltje
Op de yoga usb stick kun je yogaoefeningen op maat laten zetten. Heb je bijvoorbeeld rugklachten dan staan er op deze usbstick twee yogalessen met rugoefeningen. Deze usb stick is uniek.
usb-stickje in het yoga winkeltje
Prijs € 15,95. Verzendkosten € 1,95