Yoga winkel Deventer

Yoga winkel Deventer voor meer yoga beleving

Yogawinkel voor yogaboeken, meditatiekussens, yogacadeautjes. Ook mooie cadeaus voor de decembermaand, Thangka’s, Boeddhabeelden en veel meer.

 

yoga winkel Deventer
Koop online of kom even langs

 

Yogawinkel voor yogaboeken

yoga winkel Deventer voor yogaboeken

Yoga winkel Deventer, als yogadocent gebruik ik zelf dit yogaboek, waaruit ik mijn inspiratie haal en ook de yogaoefeningen voor de yogalessen. In de yogawinkel is dit mooie en praktische yogaboek te koop, energie in balans.  Het yogaboek energie in balans is een heel praktisch yogaboek. Bij elke oefening staat voor welk chakra de oefening goed is. Ook staan de zonnegroet en de vijf Tibetanen in dit boek. Wil je meer weten over mudra’s dan is dit ook te vinden in dit yogaboek.

Yoga winkel Deventer voor de backmitra


yoga winkel Deventer en de backmitra

De backmitra is intussen een effectief middel gebleken bij rugklachten. Bij aanschaf van de backmitra ontvang je gratis instructies d.m.v.. video’s. Ook kun je bij mij thuis een gratis korte priveles ontvangen. Zelf gebruik ik de backmitra al een aantal jaren voor de backmitrayoga en de backmitra heeft al  heel wat mensen met rugklachten pijnvrij kunnen maken.

Yogawinkeltje voor mindfulness boeken

yogawinkeltjeDeventer voor mindfulness yoga

In het yogawinkeltje zijn twee mindfulness boeken te koop. Het mindfulness yoga boek van Boccio is een boek met een mooie combinatie van yoga, mindfulness en Boeddhisme. Het boek mindfulness als uitweg is een heel praktisch mindfulnessboek. Bespaar de behandelkosten bij Bol.

yogawinkel en mindfulness

 

Yoga op maat d.m.v. de yoga usb stick

usb-stickje met yogaoefeningen

 

Wil je thuis yoga doen dan is de yoga usb stick een uitkomst. Je kunt de yogaoefeningen die bij jou passen op een usb stickje laten zetten door mij. Dit kunnen video bestanden zijn maar ook geluidsbestanden. Bijna alles is mogelijk, van rugoefeningen tot ademhalingsoefeningen. Ook kun je de backmitraoefeningen ontvangen op de yoga usb stick. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. De eerste yogales is gratis. Kijk eens bij Deventer yoga.

yogawinkel

Yoga winkel Deventer voor een meditatiekussen

winkel voor meditatiekussens

yogawinkeltje

 

Omdat mediteren deel uit maakt bij de yoga, zijn er in de yogawinkel ook meditatiekussens te koop. Bovenstaande foto is een voorbeeld. De meditatiekussens zijn te koop in verschillende hoogtes en kleuren. Je kunt in Deventer zelf uitproberen welk meditatiekussen bij jou past.

 

yogamat

Dit is de ideale yoga reismat.  De mat is van katoen en goed uit te wassen. Is licht en gemakkelijk mee te nemen.

yogawinkel

In onze yogawinkel hebben we verschillende Thangka’s. Ingelijsd maar ook zoals je ze in de tempels tegenkomt.

yoga winkel Deventer en een yantra

Yeze yantra is een poster die is ingelijst, groot formaat.

zoutsteen

Deze zoutsteen is uniek. Deze is alleen maar op te halen in Deventer omdat hij door 1 man niet te tillen is.

B

Yoga winkel Deventer en Boeddha's

Yoga winkel Deventer voor mooie Boeddha’s

Yoga winkel Deventer heeft een aantal mooie Boeddhabeelden, informeer naar de mogelijkheden. Ook kleine Boeddhabeelden met bladgoud. Voor een klein yoga cadeautje kun je terecht in het yogawinkeltje

Kom ook eens bij mij langs voor mooie yoga cadeaus .