yoga wandelen

Yoga wandelen, bewegend inzicht ontvangen

Yoga wandelen, waarom?

Yoga wandelen is de oplossing bij weinig bewegen. Ook kun je op een luchtige manier tijdens het wandelen delen wat er speelt in je leven. De yogawandelcoach begeleidt je in je proces. Jij kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer je loopt. Ook wat je in wilt brengen tijdens de wandeling. We wandelen altijd in de natuur en je zult merken hoe ontspannend dit al is. Steeds meer artsen adviseren om te wandelen om zo gezond te blijven.

yoga wandelen met een yogadocent

 

Yoga wandelen, voor wie?

Iedereen kan een yogawandeling op maat laten maken. Ook kun je iemand trakteren op een yogawandeling. Een yogawandeling kent vele facetten. Het wandelen wordt begeleid door een arts die zelf ook op yoga zit, dus we wandelen op een verantwoorde wijze. De arts kan ook terugkoppelen na de wandeling. Tijdens de wandeling is het mogelijk om yoga oefeningen te ontvangen die je later thuis kunt gebruiken.

Yogawandelen is een goede combinatie

Wanneer je onder begeleiding staat van een dokter, fysiotherapeut of een bepaalde therapie volgt is een yogawandeling een mooie aanvulling om adviezen te ontvangen uit een “andere hoek”. Wanneer je op de yogamanier wandelt, dan vallen vaak de puzzelstukjes in elkaar. De adviezen uit het medisch circuit kun je vaak mooi combineren met alternatieve inzichten. Yoga wandelen geeft je yogacadeautjes.

Yogawandeling met yogadocent Berry Steenbruggen

yoga wandelen

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan 30 jaar fulltime yoga in Deventer, Epse Twello en Terwolde. Berry heeft veel ervaring met yoga privélessen. Tijdens onze  wandeling zijn er veel mogelijkheden om yoga toe te passen. We kunnen eenvoudige ademhalingsoefeningen doen.  Tijdens het wandelen worden er ook yogahoudingen gedaan. Natuurlijk wordt er vanuit de yogahoek gekeken hoe jij je leven kunt verrijken met yoga.

Aanmelden of informatie over yoga wandelen in Deventer en omgeving.

Mail naar info@yogaberrydeventer.nl wanneer je meer vragen hebt over de yogawandeling.