yoga wandel coach

Yoga wandel coach Deventer

Yoga wandel coach om samen het yogapad te bewandelen

Yogawandelcoach
Yoga wandel coach kom bij de mooie dingen in jezelf terecht

Wanneer je samen in de natuur loopt en je open stelt voor yoga dan komen er mooie inzichten vrij. Als yoga wandel coach heb ik een voorkeur om in De Levenstuinen in Teuge te lopen. Hier voel je de mooie symbolen van de chakra yoga. Natuurlijk kunnen we ook lopen waar jij een goede energie voelt. De intake is gratis bij je yogawandelcoach.

Stress en de yoga wandelcoach

Yoga wandel coach, vaak geeft het lichaam al lang signalen af dat er iets niet in balans is in je leven.  Deze signalen kunnen zijn vermoeidheid, stijvere spieren of vage lichamelijke klachten. Je kunt vaak dan nog deze onbalans gemakkelijk te lijf gaan met inzicht, bewustwording, mindfulness en eenvoudige gereedschappen. Maar het kan ook zijn dat de boog niet meer gespannen staat maar dat er “iets geknapt” is. Je bent niet meer vooruit te branden. Dan is het vaak tijd voor afstand nemen van …., de tijd ervoor nemen, aan jezelf werken en de cursus loslaten te volgen.

Wie is je yoga wandel coach in Deventer en omgeving?

Personal yoga coach

Berry Steenbruggen komt zelf uit het zakenleven en was inkoper bij een computerindustrie. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen.  Door een personal yogacoach kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van zijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yogacoach. Berry verzorgt veel yoga en ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg en in Deventer en omgeving is hij bekend door stressmanagement. Kortom  stresscoach Deventer begeleidt je op alle fronten en verwijst soms ook door naar collega’s waar mee wordt samengewerkt. Berry begeleidt ook verschillende topmanagers.

Maak gratis kennis met je yoga wandel coach

personal yoga coach
Yogacoach met 35 jaar yogaervaring

De eerste kennismaking met je wandelcoach is met een gratis intake gesprek. Je yogawandelcoach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al een behandelplan. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of je mee kunt gaan in het te volgens behandelplan. Je kunt ook kiezen voor yoga privélessen.

OOK STRESSMANAGEMENT IS SAMEN OP PAD MET STRESSCOACH DEVENTER

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.