Yoga waardebon Deventer

Yoga waardebon Deventer

Yoga als cadeau

Yoga waardebon, geef eens een leuk yoga cadeau! Verras je geliefde op 14 februari, Valentijnsdag. Je kunt ook jezelf trakteren, natuurlijk op dezelfde dag of alle andere dagen van het jaar!

Ontspanning geef je eenvoudig met een waardebon.

Geef een yogawaardebon voor heerlijke ontspanning aan iemand die je lief is, vriend, vriendin, familielid of collega. Of aan iemand waarvoor je gewoon eens iets extra’s wilt doen.

Waardebon yoga, ook voor de backMitra

De yogawaardebon is te gebruiken voor drie gratis yogalessen die ik vrijwel dagelijks geef in Deventer en omgeving.Wanneer je wat meer aandacht aan je rug wilt besteden, kan dat ook met de waardebon. Ik geef prive-lessen aan huis, yogales in combinatie met de BackMitra. Wanneer je de yoga waardebon liever wat later wilt besteden? Dan ben je van harte welkom in de maanden juli en augustus bij de tuinyoga.

Maar er is nog meer behalve yogales!

De waardebon geeft ook recht op korting voor workshops, die ik regelmatig organiseer. Bijvoorbeeld de yoga Boeddha workshop of de wandelingen door De Levenstuinen en door spiritueel Deventer.

Wil je meer weten over jezelf, je karakter, persoonlijkheid en levenshouding, dan kun je de yoga waardebon bij mij inleveren voor een consult tenen lezen. Leuk om eens iets meer te weten over jezelf. Trek je schoenen en sokken uit en ik vertel je wie je bent!

Yoga waardebon voor yoga

 

De yogawaardebon is leuk om te geven

De waardebon is mooi verpakt in een goudkleurige enveloppe en kan ook naar iemand toegestuurd worden.
Voor slechts € 20,– kun je de yoga waardebon bij mij bestellen en kan drie keer besteed worden. Wanneer je een waardebon wilt kopen, stuur even een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.

Voor meer informatie over de yogalessen, workshops en tuinyoga, kijk dan op de website www.yogaberrydeventer.nl.

DE  WAARDEBON, EEN MOOI YOGA CADEAUTJE!

Veel bedrijven trakteren ook hun personeel met de yoga waardebon