Nu yoga

Yoga Voorst, yogales ook in de dorpen yogalessen

Yoga in en om Voorst

Yoga Voorst, yogales voor iedereen. Yoga door Berry Steenbruggen is al meer dan 35 jaar een yoga begrip in Voorst en omgeving. De yogalessen waren eerst tot in Epe en Wijhe toe. Maar nu zijn de yogalessen geconcentreerd in en om Voorst. Vanuit alle dorpen en buurtschappen om Voorstis er wel een yogales te vinden dicht in de buurt.

yoga Voorst yogales

Ook yoga dichtbij:

Vanuit de dorpen Bussloo, DeVecht, Klarenbeek, Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Wilp, Wilp-Achterhoek kom je gemakkelijk bij een yogales. Ook vanuit de buurtschappen Appen, De Kar, De Wijk, Duistervoorde, Gietelo, Klein-Amsterdam,Noord Empe, Posterenk, Spekhoek, en Steenenkamer zijn er veel mogelijkheden om een yogales te volgen.

Yoga in Voorst, yogalessen met veel extra’s

Yoga is meer dan een yogalesje in de week. Bij Yoga Berry ontvang je veel extra’s. Zo ontvang je elke week het yoganieuws, zijn er regelmatig workshops en kun je zelfs mee naar India of Bali.

Yogalessen in Voorst, veel keuze in yogalessen en plaatsen

Bij yoga door Berry Steenbruggen kun je niet alleen Hatha-Yoga volgen maar ook wateryoga, stoelyogalessen, privé yoga, backmitra yoga, meditatie en yoga workshops. Zie de mogelijkheden.  Yoga Voorst, yogales met veel ontspanning

Yoga Voorst yogales door Yoga Berry, wie is hij?

Berry Steenbruggen, Yoga Berry begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij in die wereld niet gelukkig  werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven.