Yoga voornemens 2023

Yoga voornemens 2023

Lach die voornemens weg

Yoga voornemens 2023 lach je weg met yoga. Voornemens komen uit het hoofd en dan wordt de wilskracht gebruikt. We kennen niet voor niets de uitdrukking “tegen mijn wil”. Is het mogelijk om zonder denken, wilskracht of discipline yoga te beleven in 2023? Wanneer yoga al in je systeem zit net als tandenpoetsen dan worden de yoga intenties vanzelf ingevuld in 2023. Wanneer je gevoeliger bent geworden door yoga dan komt de yoga die bij jou past vanzelf naar je toe.

“Yoga voornemens” 2023 in Deventer en ontspanning

In 2022 ging je misschien naar yoga om lichaam en geest te ontspannen en om een burn-out uit de weg te gaan. In 2023 wordt de ontspanning misschien wel intenser en merk je dat de wervelingen van de geest minimaal zijn. Vanuit deze ontspanning neem je heel andere beslissingen. We hebben de afgelopen jaren gezien dat mensen met veel onrust en weinig ontspanning paniek beslissingen namen en zelfs toiletpapier gingen hamsteren of in complotten gingen geloven. De ontspannende Yoga voornemens 2023″ veranderen door plezier en door onderzoeken en niet door “ik moet ontspannen van de dokter”.

 

Yogaseizoen 2023 Deventer yoga en het yogaprogramma

Elk yoga seizoen is er een mooi opbouwend yogaprogramma. In september beginnen we met het bewust worden en loslaten van spanningen. We zijn ons bewust van de ademhaling, het loslaten van spanningen en het ontspannen van spieren. In oktober, november en tot half december is er een chakracursus. Twee weken lang behandelen we een chakra. januari 2023, dan zijn we ons bewust van een standaard yogales die we vier keer herhalen, in de deze yogales zitten de krenten uit de yoga. Deze standaardyogales ervaren we: rugoefeningen, schouder- en nekoefeningen, evenwichtsoefeningen, buikademhaling, ontspanning en yinyogahoudingen. In de maanden februari tot en met mei behandelen we de belangrijkste yogathema’s zoals loslaten, ruimte, stilte, voelen, enz.. De maand juni dan doen we dingen die verwant zijn met yoga, je moet dan denken aan meditatie, voetreflex, tenenlezen en backmitraoefeningen. Dus je hoeft je niet voor te nemen om te mediteren, rugoefeningen enz. te doen, het word je allemaal op een yogabordje gepresenteerd.

Trakteer jezelf op een gratis yoga proefles het komend yogaseizoen

Je kunt het hele yoga yogaseizoen 2023  gebruik maken van een gratis yogaproefles. Wanneer je een andere yogavorm ook uit wil proberen dan betaal je maar 7 euro voor een tweede proefles. Voor de yoga privélessen is er een gratis intake van een half uur. Het yogaseizoen loopt van september 2022 tot en met juni 2023. In de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere yogalessen en betaal je ook geen lesgeld. Er zijn wel zomeryogalessen. Je kunt altijd instappen tijdens het seizoen. Voor deze yogatraktatie zijn ook weer geen yoga voornemens 2023 nodig.

Yoga voornemens 2023
yoga zonder Yoga voornemens 2023

2023 yoga, zie de lestijden

Er worden elke dag twee yogalessen gegeven in Deventer en omgeving. De yogalessen zijn ook op bijzondere plekken zoals in de kerk van Colmschate. Kijk eens naar het lesrooster. In de zomermaanden juli en augustus zijn er weer zomeryogalessen. Deze yogalessen zijn buiten en je ontvangt een mail bij mooi weer. Voor deze yogalessen koop je een yogaknipkaart. Yoga voornemens 2023 zijn niet nodig om in de maanden juli en augustus yoga en meditatie te ontvangen.

Yoga seizoen in Deventer, Colmschate, Terwolde en Twello

De yogalessen zijn niet alleen in Deventer maar ook buiten Deventer in Twello, Colmschate en Terwolde. Ook in deze plaatsen kun je tijdens een yoga seizoen een yogales inhalen.  Overal kun je gemakkelijk parkeren, in Twello is er achter de kerk een groot parkeerterrein. De yogalessen in Twello zijn in Gebouw Irene, achter de kerk. Je zal merken dat er geen yoga voornemen 2023 nodig is om een yogales in te halen. De yogaenergie trekt je vanzelf naar deze mooie locaties.

Yoga aanmelding

Je kunt een mail sturen voor een gratis proefles naar info@yogaberrydeventer.nl of even bellen 0618735591. Kijk eens of je mij belt vanuit een “voornemen”of dat je de telefoon al in de hand hebt zonder dat je er erg in hebt.