yoga tegen kanker

Yoga Deventer en omgevingvoor pure ontspanning

Yoga Deventer en omgeving


Yoga Deventer  en omgeving, yoga in Twello Epse Terwolde.  Yogalessen op bijzondere plekken zoals in en bij kerken.

Yoga Deventer en omgeving

 

Yogales in Deventer Twello Epse Terwolde, yoga met kwaliteit

Voor yoga in Deventer Twello Epse Terwolde:  momenteel wordt overal yoga aangeboden, zelfs al in sportscholen. Hoe weet je dat een yogales goed is? Volg je gevoel en ontvang op twee of drie plekken een gratis yogales. Een goede yogales kent een combinatie van yogaoefeningen, een goede ontspanning, ademhalingsoefeningen. In de yogales wordt wat verteld over de yoga achtergrond. Een goede yogadocent herken je aan zijn passie en bevlogenheid.

Yoga Deventer Twello Epse Terwolde, wat is jouw voordeel?

De hele week wordt dezelfde yogales verzorgd in alle yogalocaties.  Inhalen is dus geen probleem. Je ontvangt voor de yogales elke week de informatie die bij de yogales hoort.

Yoga Deventer en omgeving, ook wateryoga

Yoga Deventer en omgeving met veel extra’s

Naast de yogalessen verzorg ik veel mooie workshops in Deventer en omgeving. Je kunt regelmatig mee naar de chakratuinen in Teuge.  Je yoga combineren met een wateryogales is ook mogelijk. Zelfs kun je mee naar India of Bali. In de zomer is er zomeryoga op een landgoed.

Yoga deventer en omgeving, pure ontspanning

Yoga Deventer en omgeving, yoga op speciale plekken

Omdat ik meer dan 30 jaar yoga verzorg in Deventer en omgeving zijn de yogalocaties bijzonder. In Epse verzorg ik yoga in een mooie kerk, in Twello achter de kerk in de pastorieruimte. In Terwolde zijn de yogalessen overdag en ook in de dorpkern. Sfeer is heel belangrijk bij een yogales en daarom ontvang jij yoga op een mooie plek.

Yogales in Deventer en omgeving, mooie aanbieding

Wanneer je begint met yogalessen, wil je natuurlijk meer weten over de yogahoudingen en de achtergrond van de yoga. Daarom ontvang je elke week per mail het yoganieuws. Ook gratis bij inschrijving een mooi yogaboek. Print dit blog uit en lever het in bij je eerste yogales en je ontvangt het yogaboek, “Energie in balans”.

Kijk ook eens bij yoga Bathmen, yoga Voorst, yoga Twello, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg even het woord toe onder google.

Kijk ook eens voor yoga in Twello,

Yoga in Deventer en omgeving