yoga voor dummies

Yoga voor dummies zo eenvoudig is het

 Yoga voor dummies, zo eenvoudig is het

Yoga voor dummies, vaak denkt men dat yoga ingewikkeld is met op je hoofd staan en andere moeilijke yogahoudingen. Maar yoga is er ook voor yogadummies. Eenvoudige handreikingen om ontspannen te ademen en om spanningen in het lichaam tegen te gaan. Ook is een groot vooroordeel dat yoga veel tijd kost. In vijf minuten voel je je al een ander mens.

Yoga voor dummies thuis

Voor yoga hoef je helemaal niet de deur uit. Je kunt mij een mail sturen en dan maak ik een speciale yogales voor jou op maat. Deze pluk je dan van YouTube. Zo gemakkelijk is yoga voor dummies. Je kunt ook gebruik maken van de video’s op dit blog. Ze zijn gratis en het kost je nog geen vijf minuten van je kostbare tijd.

Yoga voor op YouTube voor dummies

Op mijn YouTube kanaal staan veel yoga voor beginners. Je kunt zelfs op de bank de stoelyoga volgen. Kijk eens naar yogaberryyoutube

Wil je verder gaan dan dummieyoga dan kan dat ook

Heel veel mensen gingen je al voor, van yoga voor dummies naar mediteren, stoelyoga, wateryoga, blootyoga, enz.. Volg eens een gratis proefles en de kans is groot dat jij verder gaat dan yoga voor dummies.

yoga voor dummies
Dummieyoga is er voor iedereen

Je kunt alles vragen in de yoga voor dummie yogalessen

Wanneer je bij mij op yoga zit, dan heb je veel extraatjes. Je ontvangt elke week het yoganieuws. Ook kun je mij altijd mailen wanneer je vragen hebt. Elke week is er een yogathema zoals: ontspannen, loslaten, de ademhaling, enz.. Wanneer het niet duidelijk is ontvang je thuis gratis extra informatie. Yoga voor dummies bied je veel extra’s.

Hulpmiddelen kun je lenen of goedkoop aanschaffen

Wanneer je lichaam hulpmiddelen nodig heeft, dan kun je deze gratis lenen. Bij dummyyoga is het wel eens handig om wat hoger te zitten om de knieën niet te belasten. Een meditatiekussen is goedkoop aan te schaffen of een paar maanden gratis te lenen.

Bij yoga voor dummies geen beren op de weg

Vaak zie je bij yogalessen voor dummies dat nieuwe cursisten problemen zien die er vaak niet zijn. Zo verzorg ik dummystoelyogalessen aan mensen ouder dan negentig. Zet je “beren” eens aan de kant en kijk welke yoga bij jou past.