yoga voor beginners

Yoga voor beginners, is yoga voor iedereen

Yoga is er voor iedereen

Yoga voor beginners, ik moet altijd een beetje lachen om die advertenties met beginners yoga. Is dat yoga die niet zo moeilijk is? Heb je geen ervaring met yoga en daarom moet je in de groep “beginnersyoga”? Of krijg je meer aandacht van de yogadocent, omdat je een beginner bent?

yoga voor beginners

Yoga  voor beginners, we lachen erom

Wanneer je bij mij op yoga komt, dan kom je in een yogagroep waar cursisten zijn die al 30 jaar yoga van mij ontvangen, maar ook cursisten die net begonnen zijn. Omdat de yoga bij mij niets met prestatie te maken heeft is er geen beginners yoga, iedereen pakt op waar hij of zij voor open staat.

yoga voor beginners

Yoga voor beginners bestaat dat?

De yogalessen zijn zo opgebouwd dat iedereen de oefeningen kan doen. Maar nu komt de kern: iemand die al 30 jaar op yoga zit pikt wat anders op bij een yogaoefening dan iemand die net begonnen is. Wanneer een cursist, die al 30 jaar yoga volgt de schouders optrekt, dan voelt hij of zij meteen dat de buik ingetrokken wordt en dat er overtollige spanning wordt gemaakt enz.. Iemand die net op yoga komt voelt misschien alleen maar de spanning in de schouders en dat ook de kaken aangespannen worden. Dus iemand met meer yogaervaring is zich van meer bewust dan de “yoga beginner”.

"<yoastmark

Beginnersyoga, met knipoog, ontvangt bij mij een gratis proefles!

Ervaar eens wat yoga voor jou kan betekenen! Daarom is de eerste kennismaking les altijd gratis. Er zijn veel vormen van yoga die je kunt uitproberen. Je kunt kiezen uit meditatieyoga, plusyoga, wateryoga, yoga privelessen en hatha yoga. Beginnersyoga kent een holistische aanpak.

Mail mij eens, info@yogaberrydeventer.nl en wees welkom in mijn wereld van ontspanning.

Waar yoga voor beginners ?

Je kunt op veel plekken terecht voor yoga voor beginners. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst, yoga Colmschate en yoga Terwolde. Vanuit Gorssel kun je yoga ontvangen in het mooie kerkje van Epse, yoga Gorssel.

Kijk ook eens bij de lestijden.