yoga virus

Yoga virus 2022 yoga met liefde

2022 Yoga met een heel besmettelijk virus

Yoga virus volgt het C virus op in 2022. Na de crisis in 2020 gaan we naar een energie van liefde, vertrouwen, er ZIJN voor elkaar en de natuur wordt genezen door dit virus. Het is nog 2020 en na mijn Indiareis is er zoveel opgedane inspiratie wat ik met jullie wil delen, zoals: meditatie, mantra’s, Indiase ontspanning en nieuwe yogahoudingen. Het yogavirus wat in mij zit, daar wil ik jullie ook graag mee besmetten. Een mondkapje is niet nodig, laat staan 1.5 meter. Knuffelen kan bij dit virus.

Yoga workshops met de backmitra

In 2018 heb ik de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. In 2021 zijn er verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra. Het yogavirus besmet niet alleen de yoga maar ook de meditatie, de backmitra en de wateryogalessen.

Wateryoga en blootwateryoga bij de virus yoga

Yoga, een virus en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga ook de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding.

Virus yoga en yogaboeken

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Kijk eens op deze link of deze boeken jouw yoga plezier kunnen vergroten.

yoga virus

Yoga en de stilte in jezelf

In de afgelopen jaren is de stilte dus een steeds grotere plek in mijn leven gaan vormen. Deze stilte wil ik in 2020 graag met jullie willen delen tijdens stiltedagen en in de yogales.

Virusyoga en Boeddha

Een oude kerk in Deventer is nu dus een huis met 5000 Boeddhabeelden. Bij yoga wil ik met jullie graag de energie delen die ontstaan is bij het yogavirus. Het komend jaar ben je welkom voor yoga tussen Boeddhabeelden maar ook zit ik te denken aan weer een klankenbad.

Yoga virus in Deventer Epse Terwolde en Twello

Kortom in 2021 is er dus weer veel te beleven bij de Deventer yoga, alles hebben we te danken aan het yoga virus. Heb jij ook leuke ideeën om de yoga in Deventer nog spiritueler en mooier te maken, mail mij dan.

Yoga virus in Deventer Epse Terwolde en Twello

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Het afgelopen jaar zijn er ook nog bijgekomen de blootwateryoga en de priveyogalessen. Ook zijn er steeds meer doelgroep yogalessen zoals de stoelyoga en de safehouseyoga. 2022 yoga is zijn tijd vooruit. Het yoga virus besmet het hele bewustzijn. Het hart is heel gevoelig voor dit virus, dit virus gaat samen met de liefde.

Meer weten over het yoga virus in Deventer en omgeving

Wil jij meer weten over het yogavirus bij de Deventer yoga, yoga Epse,  Terwolde yoga,  yoga Twello, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl