yoga Vijfhoek Deventer

Yoga vijfhoek Deventer yogalessen

 Yoga vijfhoek Deventer

Yoga vijfhoek Deventer, zijn yogalessen op een mooie plek met veel voordelen. In een praktijk voor pijnbestrijding zijn de yogalessen, je ontvangt zo mooie tips uit de eerste hand van een ervaren therapeut. De groepen zijn klein, maximaal 8 cursisten, dus extra aandacht en een rustige sfeer. Ook kun je deelnemen aan speciale workshops die gehouden worden in deze praktijk. Je ontvang de nieuwsbrief met gezonde tips.

Yoga Vijfhoek Deventer in een mooie wijk

De Vijfhoek is een nieuwe en groene wijk in Deventer. In deze wijk is nog weinig yoga te vinden overdag en in rustige yogaruimtes. Merel Somer en yogadocent Berry Steenbruggen maken het mogelijk dat je kunt ontspannen op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur met de vijfhoek yoga, dus je gaat ontspannen het weekend in. Aan de Leonard Springerlaan 117 ben je elke vrijdag welkom voor De yoga Vijfhoek Deventer, vanaf september. Je kunt al eerder genieten van een gratis proefles.

Yoga Vijfhoek Deventer informatie

In principe beginnen we met de vijfhoekyoga in september 2019, maar wanneer er interesse is voor yogalessen in juni of juli, beginnen we al eerder. Het Vijfhoek Yoga abonnement kost 34 euro in de maand en daarbij ontvang je veel extra’s zoals yoga in kleine groepen, yoga door een docent met meer dan 30 jaar leservaring, adviezen vanuit de yogahoek en kortingen op workshops. Ook ontvang je regelmatig podcasts. In het gezondheidscentrum zijn regelmatig lezingen in het kader van gezondheid. De Vijfhoek yoga is aan de Holterweg in Deventer.

YogaVijfhoek Deventer door Berry Steenbruggen

yoga Vijfhoek Deventer door yogaberry

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA. De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. Bij yoga vijfhoek Deventer probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 35 jaar gelukkig getrouwd met de yoga. Momenteel verzorg ik yogalessen aan veel verschillende doelgroepen zoals: ouderen yoga, safehouseyoga, priveyogalessen, wateryoga en sportschoolyoga. Ik verheug mij erop om met de Yoga Vijfhoek Deventer yogalessen je ontspannen het weekend in te laten gaan.
Voor meer informatie  over Yoga vijfhoek Deventer kun je bellen 0618735591 of mailen info@yogaberrydeventer.nl