yoga video

Yoga video, gratis yoga vanuit Deventer

Yoga video Deventer voor gratis yoga

Yoga video, eens per week of misschien wel twee keer in de week ga je naar de yogales, maar ook tussen de yogalessen door wil je je bewust worden van je lichaam met een korte reeks yogaoefeningen. Dit is mogelijk met yogavideo Deventer. Jij bepaalt wanneer je de yogales wil volgen.

yogaberry in Deventer

 

Hieronder zie je een aantal links naar de meest favoriete yoga thema’s, die ik de afgelopen 35 jaar heb gegeven in Deventer en omgeving. Er zijn veel yogavideo’s beschikbaar over deze thema’s.

YOGA VIDEO DEVENTER MET DE BUIKADEMHALING

De buikademhaling wordt erg onderschat in Nederland. Door de buikademhaling masseer je je darmen, hou je het middenrif soepel en je ontspant met de buik ademhaling. Ook door ontspanning en de buikademhaling voorkom je hyperventilatie. De buikademhaling maakt ook je denken rustiger. Mensen die veel in het hoofd zitten gebben veel baat bij het volgen van de adem in de buik. Vraag eens gratis een yogavideo aan met de buikademhaling.

Slaap yoga video

Slaapyoga, een heerlijke yoga video met oefeningen op je matras, voor het slapen gaan! Spanningen in de schouders en de nek kunnen je in de nacht wakker houden. Iedere yogales kent een ontspanning aan het einde van de yogales. Geniet nu al van slaapyoga.

Chakra yoga en yoga video

Tweede chakra yogales, het bekken en de onderrug met een yoga video. Het bekken is je basis en daarom zijn er veel yogalessen op yogavideo die als thema het bekken hebben. Spanningen slaan vaak in het bekken. Iedereen weet wel wat over bekken instabiliteit, onderrugpijn en de heupen die gevoelig zijn. Kijk eens naar bekkenyoga.

Meer dan yoga video’s

Cursisten van mij worden dus volledig ondersteunt bij hun yogalessen met yogavideo, backmitra, workshops, wateryoga, zomeryogalessen en je kunt zelfs mee naar Bali.

Mail mij eens hoe de yogavideo’s bij jou is over gekomen! Zelfs na 35 jaar yoga leer ik nog steeds dus van mijn cursisten!

Info@yogaberrydeventer.nl