yoga verbinding

Yoga verbinding, yogalessen van de toekomst

Voel jij nog verbinding

Yoga verbinding, de afgelopen jaren zien we vanuit de yoga dat er dingen veranderen. Tijdens de coronacrisis werd er geroepen “we doen het samen” maar was dat ook zo. Na de coronacrisis kwam de oorlog in Oekraïne, nog meer tweespalt. Ook zie ik het in de buurthuizen waar de yogalessen zijn. Een bestuur is bijna niet meer bij elkaar te krijgen. Het is nu ook wel duidelijk dat de tweespalt en de polarisatie is toegenomen in Nederland. Yoga staat voor verbinding. Kijk eens hoe jij met yoga weer verbinding kunt maken in de natuur, met de mensen om je heen en met jezelf.

ANAHATA CHAKRA, JE HART LUCHTEN

Stonden we eerst nog  in verbinding met de aarde vanuit de eerste drie chakra’s, waar we op uit waren er beter van te worden. Nu wordt het anders! We gaan een sprongetje maken naar het vierde chakra. Staat het derde chakra (met als element vuur) voor wilskracht en zelfvertrouwen, dan kan het vierde chakra (met als element lucht) je rust en ruimte gaan geven! Door het hart te openen voor jezelf maar ook voor je medemensen geven we onszelf ruimte en lucht, gaan we van nemen naar ontvangen. De yoga verbinding vanuit het liefdes chakra is zeer intens. De liefde overwint alle tweespalt.

ANAHATA CHAKRA YOGA, EVENWICHT VINDEN IN LIEFDE EN VERBINDING

Bij het anahata chakra worden we ons bewust van de subtiele energie. Of het gebeurt misschien wel vanzelf, overkomt de fijngevoeligheid je die bij dit chakra hoort en staat het helemaal los van bewustwording.

Het hartchakra is niet voor niets de middelste van de zeven chakra’s. Wanneer je vierde chakra in balans is, kunnen ook de andere chakra’s weer beter functioneren. Wanneer we zelf in evenwicht zijn, pas dan kan er sprake zijn van evenwicht in relaties met anderen. Kunnen we liefde geven en ontvangen. Het vierde chakra kan een sympathiek en liefdevol mens van je maken. Dat is eenvoudig naar de mensen om je heen van wie je houdt. Maar bij dit chakra gaat het ook om vergeven, het allerbeste voor de ander willen, ongeacht de relatie die je met elkaar hebt.
Bij anahata chakra yoga Twello is het beminnen en bemind worden. Wanneer we door een ander worden bemind, dan komen we tot inzicht wie we zelf zijn. Leer niet alleen de ander kennen, maar ook jezelf beterleren kennen.

anahata chakra yoga Twello
Anahatachakrayoga Twello

YOGA EN VERBINDING AMMA, MIJN KNUFFELGOEROE

In de jaren 70 was Bhagwan de goeroe in India. Met zijn controversiële levenswijze bracht hij destijds het nodige opzien teweeg. Inmiddels zijn er meer dan twaalf goeroe’s in India. Maar door één daarvan word ik als yogadocent als een magneet aangetrokken en wel door Matha Amrithanandamayi, beter bekend als Amma, de knuffelgoeroe.
Opmerkelijk is dat zij één van de weinige vrouwelijke goeroe’s is. Ik heb haar al verschillende keren bezocht, zowel in India als in Nederland en met 27 miljoen anderen haar knuffels mogen ontvangen. anahata chakra yoga Deventer yogalessen zijn geïnspireerd door Amma’s energie. De Amma energie is zuivere yoga en verbinding.

 

Is jouw komende yogales bij anahata chakra yoga Twello, die staat in het teken van liefde? Voel de liefdesenergie die ontstaat bij de groepsenergie in de yogales. Deze yoga is  gevuld met een mudra, yin yoga en tot slot een prachtige mantra bij de eindontspanning. Ook in de zwangerschapsyoga is het mooi om bewust te zijn van de anahatha chakra energie

Ik heet je van ❤️e welkom in Deventer bij de anahata chakra energie, we kunnen immers niet leven zonder liefde.