yoga vakantie Deventer

Yoga vakantie Deventer, alles op maat

Vakantie

Bij een vakantie willen de meeste mensen even wat anders dan het gewone leven. Ze zoeken de zee, vertier, de natuur of een andere cultuur op. Even uit de sleur van alle dag. De zon en vitamine E maken ook al een anders mens van je. Het risico is dat tijdens zo’n vakantie je anders eet en minder beweegt. Je merk dat dan door overgewicht of door pijntjes in het lichaam. Wanneer je een heel jaar heel hard gewerkt hebt en je gaat op vakantie dan kan het zijn dat je de spanning voelt van het afgelopen jaar. Al is het verstand nog zo snel het gevoel achterhaalt het wel. Door yoga vakantie Deventer ontvang je een vakantie die je meer in balans brengt. Je combineert de ontspanning en de spiritualiteit

Yoga vakantie Deventer

Yogaberry verzorgt al 30 jaar yoga of ontspannende vakanties op maat. Dit kan zijn naar Bali, India maar ook in je eigen tuin. De toppers zijn wel de vakanties naar Bali en naar kasteel slangenburg. Bij een vakantie op maat kijken we samen hoe jij je vakantie kunt combineren met yoga, meditatie, stilte en de natuur. Er zijn zelfs meditatiekluizen aanwezig. Je zal merken dat een vakantie door yoga vakantie Deventer je meer brengt dan een gewone vakantie. Door vakantie met yoga en zingeving kun je loslaten, kom je dichter bij je gevoelsleven en ontspan je beter. Yoga vakantie Deventer kan je veel aanbieden, zoals: massage, yoga, meditatie, privé begeleiding en ademsessies.

Vakantie met diepgang op maat

In de afgelopen 35 jaar heeft Yoga vakantie Deventer veel vakantie op maat georganiseerd. Vakantie naar India, Bali, Griekenland maar ook naar kloosters in Nederland. Je kunt een vakantie op maat laten maken. De intake is gratis en samen gaan we kijken hoe jouw vakantie er anders uit gaat zien dan een “gewone” vakantie.  We kijken meer naar de BELEVING.