yoga vakantie

Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan

Yoga vakantie

Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan, je volgt elke week een yogales maar je denkt wel eens “hoe zou het zijn om meerdere dagen in de yoga energie te zijn”.  Dan is een yogavakantie een mooie uitkomst want:

 

yoga vakantieYoga vakantie, 10 redenen om te gaan om yoga in alle facetten te ontvangen

Yoga is meer dan een uurtje in de week en bij een yogavakantie zie je de yogadocent meer dan dat ene uurtje. Hij vertelt dan vaak over meer dan de yoga asana’s. Je hoort over hou yogi’s eten, over de Ramayana, over meditatie enz.

yoga vakantie in Cambodje

2. Een Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan en met gelijk gestemden samen te zijn

Tijdens een yogavakantie zie je mensen in de groep die dezelfde interesse hebben. Het is altijd bijzonder om als yoga geinteresserden bij elkaar te zijn en samen je ervaringen te delen.

3. Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan en op een speciale plek te zijn

Yoga vakanties zijn vaak op een speciale plek, waar vegetarisch wordt gegeten en vaak in een mooie natuur.

4. Yogavakantie, 10 redenen om te gaan omdat je een heel ander ritme hebt

Bij een yogavakantie heb je een “yogaritme” de hele dag, de yoga zit helemaal verweven in de dag. Je begint met meditatie dan de ochtendyogales, een yogamassage enz.

5. Yoga vakantie in het buitenland, 10 redenen om te gaan

Wanneer zo’n vakantie in India of Bali is dan maak je ook het echte yogaleven van de mensen daar mee. Je ziet de tempels  en hoort de hele dag de mantra’s.

yogavakantie aan de ganges

YOGAVAKANTIE, MEERDERE DAGEN 1 MET YOGA

6. Binnenlandse Yogavakantie, 10 redenen om te gaan

Wanneer de yogavakantie in Nederland is dan ben je mooi dichtbij huis maar toch leef je in de andere “yogawereld”. Omdat je de hele dag bewust bent van yoga lijkt het alsof je even in een andere sfeer bent.

7. Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan en zo ook andere yogavormen mee te maken.

Bij een yogavakantie maak je ook vaak kennis  met andere yogavormen. Tijdens zo’n vakantie maak je vaak kennis met andere yogadocenten die weer hun eigen ideeën hebben.

8. Yogavakantie, 10 redenen om te gaan om ze te deconditioneren.

Bij een yogavakantie kom je vaak dingen tegen die helemaal anders zijn dan wat je gewend bent, yoga bij een andere temperatuur, met heel ander eten en opstaan en naar bed op heel andere tijden.

9. Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan en je weerstanden te ontmoeten

Bij een yogavakantie ga je meer naar binnen toe en dan is het mooi om te zien of er weerstanden zijn en hoe je daar mee omgaat. Zo heb ik eens een yogavakantie gehad in India en sliep daar met 200 mensen in een loods.

10. Yoga vakantie, 10 redenen om te gaan om zelf een reden te vinden om te gaan

Er komt vaak een stemmetje omhoog bij een yogavakantie wat zegt dat je niet moet gaan, zoals ik heb geen tijd, geen geld, het gezin kan mij niet missen enz. Om in zo’n situatie dan zelf een reden te vinden waarom jij het waard bent om je een yogavakantie te geven!

Kijk ook eens op yogadagen

Of kijk eens naar een yogavakantie op Bali

yoga vakantie
Een yoga vakantie geeft je veel extra’s

WELKOM IN MIJN WERELD VAN ONTSPANNING EN GENIET VAN EEN YOGA VAKANTIE