yoga uitstapje

Yoga uitstapje dicht bij huis en toch bijzonder

Yoga beleven op een bijzondere manier

Yoga uitstapje, je wilt niet ver weg deze zomer vanwege het virus of omdat je minder geld uit wil geven. Maar je wilt wel wat bijzonders. Zelf een yoga dagje op maat is mogelijk deze zomer. Vind jezelf dicht bij huis met veel diepgang en ontspanning. Weg in eigen land kan een mooie spirituele dag worden.

Yoga uitstapje in Park de Hoge Veluwe

In het Park de Hoge Veluwe is veel spiritualiteit te vinden en je kunt lekker yoga buiten doen op een mooie plek, of een picknick. Mevrouw Helene Kroller Muller wilde in begin 1900 een mooie combinatie van kunst, natuur en ruimte. Zij zocht de spiritualiteit op het landgoed en bij haar schilderijen van o.a. van Gogh. Ik neem je een dag mee naar het Park en laat je de yoga, de spiritualiteit en de ontspanning voelen bij Hoenderloo. Een Yoga uitstapje naar Park de Hoge Veluwe is spiritualiteit voelen op alle fronten.

Yoga uitstapje in De Levenstuinen

De Levenstuinen in Teuge nodigen je uit voor een yoga uitspapje om meer te weten over de chakra’s. De symboliek van de alle chakra’s is te vinden d.m.v symbolen, kleuren, kunst en mooie spirituele teksten. Al 20 jaar leid ik mensen rond in deze mooie tuinen.  We kunnen dit uitstapje combineren met yoga, mediteren en tenenlezen.

Yoga uitstapje Deventer binnenstad

In Deventer ben ik geboren en geniet al meer dan 40 jaar van de spiritualiteit in deze stad. We zoeken de plekken op waar Geert Grote rond liep. De energieplekken in de stad zoeken we op met de wichelroede. Ook de mooie ornamenten aan de huizen vertellen meer over deze spirituele stad en zijn verleden.

Yoga uitstapje met tenenlezen en een blote voetenpad lopen met je personal coach

In Twello hebben we een mooi blotevoetenpad en dat gaan we samen lopen. Samen, als vrienden, bespreken we een thema wat speelt in jouw leven. Met behulp van de yoga therapie kijken we naar dit stuk in je leven. Al meer dan 30 jaar heb ik mensen begeleid op hun levenspad.

yoga uitstapje

Wie is Berry Steenbruggen?

yoga uitstapje

 

Zijn carrière begon Berry Steenbruggen bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte ik dat ik er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. De weg van yoga.

Ook Ik kreeg door die stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om me te kunnen ontspannen. Zo  kwam ik in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar bewegen. Ik begon met het volgen van yogalessen en ontdekte dat hoe meer ik volgde, hoe beter ik me ging voelen. Ik vond verdieping in yoga en langzaam werd het niet alleen een onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven. Met een yoga uitstapje wil ik graag mijn yoga levenswijsheid met je delen.

Anderen inspireren dat doet Berry Steenbruggen

Mijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar ben ik daar nog steeds trots op. Het geeft mij veel voldoening om mijn lessen en de energie die ik krijg van yoga door te geven aan anderen. Als ik zie hoe mijn cursisten enigszins gespannen in mijn les komen en tijdens de oefeningen ontspannen, word ik warm van binnen. Ik vind het prachtig om te zien wat mijn lessen kunnen bijdragen aan het leven van anderen. Inmiddels geeft Berry Steenbruggen twaalf keer per week les op diverse locaties in en rondom Deventer. Een yoga uitstapje met hem geeft altijd verrassingen.