Yoga Twello

Yoga Twello

 Yoga

Yoga Twello, ik geef yogales op dinsdagavond om 20.00 uur. Fijn tijdstip wanneer je  na de yogales je bed in wilt en heerlijk wilt gaan slapen. Al 35 jaar YogaTwello. Deze yogales is tot juli 2023. Je kunt nu naar De Worp op woensdag.

Een mooie locatie Yoga Twello

De yogalessen worden gegeven in een fijne ruime ruimte. Het gebouw is gelegen in het centrum van Twello en toch in een rustige omgeving. Yoga Twello kiest voor sfeervolle lokaties.

Bij Yoga Twello is een yogales gemakkelijk in te halen op de Worp en in Terwolde.

Ook wanneer je lessen volgt op De Worp of in Terwolde, kun je in Twello heel goed een les inhalen. Stuur een mail naar Yoga Twello voor een gratis proefles. info@yogaberry.nl Yoga in kleine groepen met grote aandacht.

In Twello hebben we ook wateryoga in zwembad de Schaeck.

Wie is Yoga Berry?

Yoga Berry, Berry Steenbruggen, is geboren op De Worp bij Twello. Zijn ouders hadden daar een groentezaak. Hij begon zijn carrière bij een  computer fabrikant. Hoewel het werk in Enschede  prima was, ontdekte Berry dat hij er niet echt gelukkig van werd. Hij miste te diepgang in het leven. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en problemen met de spijsvertering. Hij zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen en kwam uit bij de yoga. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Nu mag hij yogalessen van yogaTwello verzorgen in de kerk waar hij vroeger met zijn ouders kwam. Yoga Twello is intussen een begrip in Voorst en omgeving.