Twello Yoga

Yoga Twello in gebouw Irene

Yoga in gebouw Irene

Yoga Twello, ik geef yogales in Twello op dinsdagavond om 20.00 uur. Fijn om te doen wanneer je meteen na de les je bed in wilt en heerlijk kunt gaan slapen. Al 30 jaar YogaTwello.

Een mooie locatie Yoga Twello

De lessen worden gegeven in Dorpshuis Irene, Dorpsstraat 10, ook hier weer naast de kerk, die ’s avonds heel mooi verlicht is. Het gebouw is gelegen in het centrum van Twello en toch in een rustige omgeving.

Bij YogaTwello is een yogales gemakkelijk in te halen op de Worp en in Terwolde.

Ook wanneer je lessen volgt op De Worp of in Terwolde, kun je hier heel goed een les inhalen. Stuur een mail naar YogaTwello voor een gratis proefles. info@yogaberry.nl Yoga in kleine groepen met grote aandacht.

In Twello hebben we ook wateryoga in zwembad de Schaeck.

Wie is Yoga Berry?

Yoga Berry, Berry Steenbruggen, is geboren op De Worp in Twello. Zijn ouders hadden daar een groentezaak. Hij begon zijn carrière bij een  computer fabrikant. Hoewel het werk in Enschede  prima was, ontdekte Berry dat hij er niet echt gelukkig van werd. Hij miste te diepgang in het leven. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en problemen met de spijsvertering. Hij zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen en kwam uit bij de yoga. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Nu mag hij yogalessen verzorgen in de kerk waar hij vroeger met zijn ouders kwam.