Yoga Twello yogales

Yoga Twello yogales van een yogi

Yoga Twello yogales met veel extra’s. Via google  kwam je op dit blog. Dit blog telt intussen al meer dan 400 pagina’s, allemaal informatie over yoga.  Ook hoe je yoga kunt toepassen in het dagelijks leven.

Wateryoga

Yoga is veel meer dan alleen maar yogaoefeningen. We gebruiken ook het zwembad De Schaeck bij de yogalessen. Vooral de ontspanning na de wateryogales is uniek, we drijven ontspannen een 10 minuten op drijvers.

 

 

nieuw yoga normaal Twello
yogalessen Twello

Yoga Twello yogales met aangepaste yogaoefeningen

De prestatie yoga van op je kop staan, en been in de nek leggen ligt ver achter ons. De yoga  in Twello is de yoga van de toekomst. Je word je bewust van je lichaam, de adem en je gevoelens. Ik kom niet langs om je te corrigeren, het gaat om het bewust voelen.

Conclusie

nieuw yoga normaal Twello
Nieuw yoga normaal Twello yogalessen die safe zijn

We hebben allemaal veel geleerd van de crisis in 2020 en 2021. Ook bij de yoga zijn er  veranderingen doorgevoerd. In het nieuw yoga normaal gaat het nog meer om eenvoud, liefde en verbinding met yoga. Nieuw yoga normaal Twello is daarom holistische yoga. Ook zijnde groepen kleiner gemaakt.

Waar yoga in Voorst?

Ik verzorg al bijna 35  jaar yoga in de gemeente Voorst. In Twello is er yogales op de dinsdag om 20.00 uur. In Terwolde is er overdag yogales op de woensdag om 14.30 uur. De wateryoga is op de dinsdag om 11.30 uur. Ook kun je gemakkelijk een yogales inhalen. Er wordt ook yogales gegeven op De Worp, Epse, en Colmschate.

Buiten yoga in Twello

In de maanden juli en augustus is er zomeryoga. Bij de dorpskerk in Twello is een mooi grasveld, ver van de weg. Op dit mooie rustige grasveld tussen de kerk en gebouw Irene zijn ook yogalessen bij mooi weer.

Gratis proefles

Maar eens gebruik van een gratis yogales op De Worp of in Twello of in Terwolde.