Yoga Twello Voorst

Yoga Twello Voorst, yogalessen met meer!

Yoga door Berry Steenbruggen, al 30 jaar kwaliteitsyoga

Yoga Twello Voorst, in gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yogales om 20.00 uur. Dit uur is uitermate geschikt om na de yogales lekker te slapen. Ook is er yogales in Voorst in Terwolde op de woensdag om 13.15 uur. Je kunt altijd de yogales inhalen op de Worp op de woensdag om 19.30 uur, dus je hoeft nooit een yogales te missen.

Yoga Twello Voorst in gebouw Irene
Gratis proefles bij yoga Twello Voorst

Yoga Twello Voorst, ontspannende yoga voor het slapen gaan

Elke dinsdag dus yogales in Twello om 20.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Dit uur om  is heel geschikt wanneer je na de yogales lekker wilt genieten van je nachtrust. Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

Een yogales is makkelijk in te halen in de gemeente Voorst

Yoga Twello Voorst bij de kerk

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.30 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur.

Yoga Twello Voorst, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales veel voelen en navoelen in de yoga. Je wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In je yogales voel je een aantal  yogaoefeningen, ze worden ook wel asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van je spieren. Ook helpen de yogaoefeningen om  je  zenuwstelsel in balans te brengen.  Je bloedcirculatie wordt verbeterd, spanningen lossen op. We doen dynamische maar ook statische houdingen  in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten.

Yoga Twello Voorst is uitermate geschikt om beter te slapen.

wateryoga in Voorst

Wateryoga in Twello

Omdat er dus ook een yogales is om 21.00 uur. Na de yogales kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens een yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in je yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Na afloop van je yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.

 

Voorbereiding op je yogales bij yogaTwello Voorst

Yoga Twello Voorst, ook in Terwolde

Yogales in Terwolde

Bij de yoga Twello Voorst heb je niet veel nodig. Ruim zittende kleding zoals joggingpak een T-shirt,  legging of een turnpak zijn uitstekend. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De deelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem.

Kijk ook eens op Twello yoga.

Neem eens een proef yogales bij yoga  Twello Voorst en mail naar info@yogaberrydeventer.nl

Je Ontvangt een gratis yogales in Twello Terwolde en op de Worp. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.