yoga twello proefles

Yoga Twello proefles, yogales gratis

Yoga Twello proefles door Berry Steenbruggen, al 30 jaar kwaliteitsyoga

Yoga Twello proefles, in gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yogales om 20.00 uur. Trakteer jezelf op een gratis yoga proefles

Yoga aanbieding Twello, welkom in mijn wereld van ontspanning
Yoga aanbieding Twello,  gratis proefles

 

YogaTwello proefles, ontspannende yoga voor het slapen gaan

Anbieding Twello dooryogadocent Berry Steenbruggen
Yoga aanbieding Twello, door yogaberry

Elke dinsdag dus yogales in gebouw Irene, achter de kerk in Twello.

Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week. Een yoga proefles in Twello nodigt je uit om de ontspanning te voelen.

Yogales Twello proefles, yogales inhalen in Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.30 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Colmschate, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 19.30 uur en de vrijdagochtend om 10.00 uur.

Yoga in Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales in Twello veel voelen en navoelen in de yoga. Ook  wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In de yogales voelen we een aantal  yogaoefeningen, ze worden asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van de spieren. Ook helpen de yogaoefeningen het zenuwstelsel in balans te brengen.  De bloedcirculatie wordt verbeterd. Spanningen lossen op. Er worden dynamische maar ook statische houdingen gedaan in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten. Yogales Twello proefles laat jou voelen de kracht van yoga.

YogaTwello proefles is uitermate geschikt om beter te slapen.

Na de yogales kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens een yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in een yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Een yogales eindigt met een ontspanningsoefening, de spieren worden heel bewust aangespannen en ontspannen maar ook maken we gebruik van mantra’s.. Na afloop van een yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.

Voorbereiding op je yoga Twello proefles

Bij je gratis proefles yoga in Twello heb je niet veel nodig. Trek ruimzittende kleding aan zoals joggingpak, een T-shirt,  legging of een turnpak zijn uitstekend. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De deelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning.  De yogalessen in Twello en Terwolde worden door mij in kleine groepen gegeven. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem.

Kijk ook eens op Twello yoga.

Neem eens een proef yogales yoga in Twello  en mail info@yogaberrydeventer.nl

Je Ontvangt een gratis yogales in Twello. Deze proefles is ook mogelijk bij , yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.

YogaTwello proefles, gratis een yogaboek

Print deze pagina uit en ontvang een gratis yogaboek, wanneer je na de proefles door gaat met yoga Twello proefles.

yoga twello proefles
YogaTwello proefles