Yoga Twello

Yoga Twello is YOGA bij de kerk

Yoga Twello het oudste adres in Twello

Yoga Twello is YOGALES in gebouw Irene  bij de Dorpskerk. Elke dinsdagavond yogales om 20.00 uur naast de Dorpskerk. Trakteer jezelf eens op een gratis yoga proefles. Wij verzorgen al meer dan 35 jaar yoga in Twello

Yoga Twello
Yoga bij de Dorpskerk in Twello

Ontspannende wateryoga

Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week. Een yogaproefles in Twello nodigt je uit om de ontspanning te voelen.

YogaTwello is water yoga

Yogales Twello, een yogales is makkelijk in de halen in Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.30 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur. Ook in Epse een yogales Twello proefles.

Yoga in Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales in Twello veel voelen en navoelen. Ook  wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In de yogales voelen we een aantal  yogaoefeningen, ze worden asana’s genoemd. Deze yoga asana’s zorgen voor een strekking van de spieren. Ook helpen de yogaoefeningen het zenuwstelsel in balans te brengen.  De bloedcirculatie wordt verbeterd. Spanningen lossen op. Er worden dynamische maar ook statische houdingen gedaan in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten. Yogales Twello proefles laat jou voelen de kracht van yoga.

YogaTwello is yoga die je voelt
yoga asana in de yogales in Twello, Voorst

Yogales in Twello is ook yoga op mooie plekken buiten

 

YogaTwello is ook yogales buiten
Buitenyoga bij Klein Noordijk

YogaTwello is yoga die geschikt is om beter te slapen.

Omdat er dus ook een yogales is om 21.00 uur. Na de yogales kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens een yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in een yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Een yogales eindigt met een ontspanningsoefening, de spieren worden heel bewust aangespannen en ontspannen maar ook maken we gebruik van mantra’s.. Na afloop van een yogales voel je je meer verbonden met je lichaam. Yogales  voor het slapen ontspant
YogaTwello is yoga in Voorst met verrassingen
yogales in Twello Voorst

Voorbereiding op je YogaTwello proefles

Bij je gratis proefles yoga in Twello of Terwolde  heb je niet veel nodig. Ruimzittende kleding zoals een joggingpak, een T-shirt,  legging of een turnpak zijn prima. Sportschoenen  kun je dus uit doen bij een yogales in Twello. Beter zijn sokken of blote voeten in een yogales. Je hoeft ook niet een yogamat mee te nemen naar de yogales in Twello, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk, ook op De Worp. De yogadeelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning.  De yogalessen in Twello en Terwolde worden door mij in kleine groepen gegeven. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem. YogaTwello is yoga bij de kerk. Kijk ook eens op Twelloyoga.

Je Ontvangt een gratis yogales als proefles in Twello.

YogaTwello is yoga met stilte
yogales in Twello

YogaTwello is yogales met gratis een yogaboek

Print dit euroteken  uit en ontvang een gratis yogaboek, wanneer je na de proefles door gaat met yogaTwello proefles.

YogaTwello is een yogales met veel extra's
YogaTwello met een gratis yogales