yoga twello en buurtschappen

Yoga Twello en buurtschappen in Voorst

Yoga Twello en buurtschappen heb jij gebruikt bij google en toen kwam je op dit blog. Dit blog telt intussen al meer dan 400 pagina’s, allemaal informatie over yoga.  Ook hoe je yoga kunt toepassen in het dagelijks leven. Dit blog gaat over yoga in de gemeente Voorst.

Wateryoga bij yoga Twello en buurtschappen

Yoga is veel meer dan alleen maar yogaoefeningen. We gebruiken ook zwembad De Schaeck bij de wateryogalessen. Vooral de ontspanning na de wateryogales is uniek, we drijven ontspannen een 10 minuten op drijvers.

 

 

Yoga Twello en buurtschappen
yogalessen in Voorst

Yoga Twello met aangepaste yogalessen

De prestatie yoga van op je kop staan, en been in de nek leggen ligt ver achter ons. De yoga  in Twello is de yoga van de toekomst. Je word je bewust van je lichaam, de adem en je gevoelens. Ik kom niet langs om je te corrigeren, het gaat om het bewust voelen.

Conclusie

Wateryoga Twello en buurtschappen
Nieuw yoga normaal Twello yogalessen die safe zijn

We hebben allemaal veel geleerd van de crisis in 2020 en 2021. Ook bij de yoga zijn er  veranderingen doorgevoerd. In het nieuw yoga normaal gaat het nog meer om eenvoud, liefde en verbinding met yoga. Nieuw yoga normaal Twello is daarom holistische yoga. Ook zijnde groepen kleiner gemaakt.

Waar yoga in Voorst?

Ik verzorg al bijna 35  jaar yoga in de gemeente Voorst. In Twello is er yogales op de dinsdag om 20.00 uur. In Terwolde is er overdag yogales op de woensdag om 14.30 uur. De wateryoga is op de dinsdag om 11.30 uur. Ook kun je gemakkelijk een yogales inhalen. Er wordt ook yogales gegeven op De Worp, Epse, en Colmschate.

Yoga Twello en buurtschappen

Buiten yoga in Twello

In de maanden juli en augustus is er zomeryoga in Voorst. Bij de dorpskerk in Twello is een mooi grasveld, ver van de weg. Op dit mooie rustige grasveld tussen de kerk en gebouw Irene zijn ook yogalessen bij mooi weer.

Gratis proefles

Maar eens gebruik van een gratis yogales op De Worp of in Twello of in Terwolde. Zie hieronder de lestijden.

Yoga Twello en buurtschappen in Voorst

Onder de gemeente Voorst vallen 10 dorpen Bussloo, De Vecht, Klarenbeek (deels), Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Wilp en Wilp-Achterhoek, en de buurtschappen Appen, De Kar (grotendeels), De Wijk, Duistervoorde, Gietelo, Klein-Amsterdam, Noord-Empe, Posterenk, Spekhoek en Steenenkamer

Dicht bij kwaliteits yoga met Yoga Twello en buurtschappen

Yoga Bussloo, Yoga De Vecht, Yoga Klarenbeek (deels), Yoga Nijbroek, Yoga Terwolde, Yoga Teuge, Yoga Twello, Yoga Wilp en Yoga Wilp-Achterhoek, en de buurtschappen Yoga Appen, De Kar (grotendeels), Yoga De Wijk, Yoga Duistervoorde, Yoga Gietelo, Yoga Klein-Amsterdam, Yoga Noord-Empe, Yoga Posterenk, Yoga Spekhoek en Yoga Steenenkamer

Welkom voor een gratis proefles bij Yoga Twello en buurtschappen

Dinsdag om 11.30 uur wateryoga in zwembad De Schaeck

Dinsdag om 20.00 uur yogales in gebouw Irene in Twello

Woensdag in Terwolde yogales, De Bongerd om 14.30 uur.

Woensdag om 19.30 uur yoga in Het Hovenhuus op de Worp, De Hoven