yoga twello en buurtschappen

Yoga Twello en buurtschappen in Voorst

Yoga Twello en buurtschappen, heb jij gebruikt bij google en toen kwam je op dit blog. Dit blog telt intussen al meer dan 400 pagina’s, allemaal informatie over yoga.  Ook hoe je yoga kunt toepassen in het dagelijks leven. Dit blog gaat over yoga in de gemeente Voorst.

Wateryoga bij yogaTwello

Yoga is veel meer dan alleen maar yogaoefeningen. We gebruiken ook zwembad De Schaeck bij de wateryogalessen. Vooral de ontspanning na de wateryogales is uniek, we drijven ontspannen een 10 minuten op drijvers. Yoga Twello en buurtschappen is er dus voor jou te land en te water.

 

 

"Yoga Twello en buurtschappen

Buiten yoga in Twello

In de maanden juli en augustus is er zomeryoga in Voorst. Bij de dorpskerk in Twello is een mooi grasveld, ver van de weg. Op dit mooie rustige grasveld tussen de kerk en gebouw Irene zijn ook yogalessen bij mooi weer. Yoga Twello en buurtschappen maakt natuurlijk gebruik van de mooie natuur in en om Twello.

Gratis proefles

Maar eens gebruik van een gratis yogales op De Worp of in Twello of in Terwolde. Zie hieronder de lestijden.

Yoga Twello in Voorst

Onder de gemeente Voorst vallen 10 dorpen Bussloo, De Vecht, Klarenbeek (deels), Nijbroek, Terwolde, Teuge, Twello, Wilp en Wilp-Achterhoek, en de buurtschappen Appen, De Kar (grotendeels), De Wijk, Duistervoorde, Gietelo, Klein-Amsterdam, Noord-Empe, Posterenk, Spekhoek en Steenenkamer. Yoga Twello en buurtschappen komt ook bij jou thuis met een privéles.

Dicht bij kwaliteits yoga met YogaTwello en buurtschappen

Yoga Bussloo, Yoga De Vecht, Yoga Klarenbeek (deels), Yoga Nijbroek, Yoga Terwolde, Yoga Teuge, Yoga Twello, Yoga Wilp en Yoga Wilp-Achterhoek, en de buurtschappen Yoga Appen, De Kar (grotendeels), Yoga De Wijk, Yoga Duistervoorde, Yoga Gietelo, Yoga Klein-Amsterdam, Yoga Noord-Empe, Yoga Posterenk, Yoga Spekhoek en Yoga Steenenkamer

Welkom voor een gratis proefles bij Yoga Twello

Yoga Twello en buurtschappen, yogales in:

Dinsdag om 11.30 uur wateryoga in zwembad De Schaeck

Dinsdag om 20.00 uur yogales in gebouw Irene in Twello

Woensdag in Terwolde yogales, De Bongerd om 14.30 uur.

Woensdag om 19.30 uur yoga in Het Hovenhuus op de Worp, De Hoven