yoga Twe;llo Voorst

Yoga Twello Voorst 35 jaar yogalessen in Voorst

Yoga Twello 35 jaar

 

yoga Twello
Yoga in Twello bij de dorpskerk

Yoga Twello 35 jaar, hoe het begon

Yoga Twello Voorst, het begon met yoga Twello bij een sportschool in Twello, de yoga was toen ook een vorm van sportschoolyoga. Maar al snel kwam er een eigen ruimte (Derk Brouwercentrum) met een eigen yogavorm. De yoga die ik toen ontwikkelde was een yoga met veel ontspanning.  Yogaoefeningen die door iedereen gedaan kunnen worden geven diepgang in je leven. De adem kreeg ook een plaats bij de yoga asana’s

Yoga 35 jaar in Twello, van sportschool tot bij een kerk

In Twello ben ik dus begonnen in een sportschool. Maar in de afgelopen 25 jaar moest ik een aantal keren verhuizen omdat de yogaruimte afgebroken werd of een andere bestemming kreeg. Zo kwam ik terecht bij Zozijn, het Kruispunt en de laatste jaren is er yoga achter de dorpskerk in gebouw Irene. Yoga Twello Voorst geeft veel yogales in kerken.

 

YogaTwello
Ook elke dinsdag wateryoga in Twello

 

Yoga in Twello, 35 jaar, dat vieren we samen

Vijfentwintig jaar yoga verzorgen in een dorp is heel bijzonder. Ook heb ik er nooit een ander beroep bij gehad, kortom fulltime heb ik mijn aandacht gehad bij YOGA. Dit wil ik graag met je vieren. Wanneer je deze pagina uitprint en meeneemt naar de yogales dan ontvang je een gratis proefles en bij inschrijving een massagebal en een yogaboek.

Yoga, inhalen van een yogales geen probleem

De laatste jaren ben ik steeds meer om Twello gaan lesgeven. De lessen in Epe, Wijhe enz. zijn aan collega’s gegeven en er kwamen yogalessen in Twello, de worp en Epse voor in de plaats.  Omdat ik 14 yogalessen in de week verzorg in de buurt van Twello, is het inhalen van een yogales geen probleem. Vanuit Twello kun je een yogales inhalen op De Worp in Deventer maar ook in de mooie kerk van Epse. In Deventer kun je ook terecht aan de Dreef 1.

YogaTwello, 35 jaar en meer dan yoga

Buiten de yogalessen om organiseer ik ook het hele jaar door mooie workshops. Zo kun je mee naar de levenstuinen in Teuge,  een spirituele wandeling door Deventer, een workshop bij de 5000 Boeddhabeelden of een backmitraworkshop. Ook neem ik regelmatig mensen mee naar Bali of India.

Yoga in Twello
yoga Twello en wateryoga

Yoga Twello Voorst en wateryoga

De afgelopen vijf  jaar verzorg ik ook wateryoga in De Schaeck. Veel cursisten zie ik twee keer in de week, een keertje bij  yoga  Twello Voorst en op dinsdag bij de wateryoga. Geniet ook eens twee keer in de week van yoga. Van september tot en met april is er ook blootwateryoga

Yoga Twello in gebouw Irene
Yoga Twello achter de kerk in Twello

Waar nog meer yoga?

Je kunt op veel plekken terecht voor yoga. Er is ook, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde.

Kijk ook eens bij de lestijden.