yoga thuis

Yoga thuis, hoe werkt het in de praktijk

Thuisyoga in 2022

Yoga thuis, de afgelopen jaren was yoga thuis gemakkelijk en een uitkomst. Tijdens de coronacrisis kon je in je quarantaine mooi yoga thuis doen. Wanneer het even niet uit kwam om naar de yoga te gaan kon je een youtubelink aanvragen. Ook kwam  de yogadocent  bij je aan aan huis voor de privélessen. Kortom was van alles mogelijk bij de thuis yoga.

Yoga thuis tijdens corona

Yoga thuis, toen het code rood was door corona en het werd ontraden om sociaal bij elkaar te zijn was er natuurlijk yoga thuis. We probeerden nog zoveel mogelijk yogaruimtes te huren maar veel gebouwen sloten hun deuren.

Ben je cursist bij yogaberry dan ontving je de coronavirusyoga thuis natuurlijk gratis. Elke week ontving je via een youtubelink een yogales per mail. Ook kon je tijdelijk yogalessen ontvangen per mail.  Wanneer je geen cursist was bij Yogaberry ontving je 50 euro vijf weken lang een yogales met een thema bij de Cvirusyoga

Yoga thuis evaluatie

Wanneer je  yogalessen thuis doet, dan kun je mij altijd mailen over vragen. Dit is altijd mogelijk na een yogales thuis mij hierover te mailen .

Yoga thuis, reviews

Hele mooie liggende oefeningen👌 dankjewel🙏

Bedankt voor de filmpjes, heb ze in een apart mapje gedaan, kan ik ze zo terug vinden.🙏🏻

Lieve M, wij gaan deze oefeningen voorlopig exact om 7 uur ’s avonds doen.
Ik stuur deze mail niet door, zoals beloofd.
Deze man verdient zijn geld ermee, vandaar dat ik deze mail niet doorstuur.
Ik stuur een vraag naar de leiding van mijn meditatiegroep om ook om exact 7 uur ’s avonds te mediteren of hun eigen longenyoga te doen.
Wanneer vele mensen tegelijk op het zelfde tijdstip de Coronavirusyoga kunnen laten mediteren of yoga oefeningen kunnen laten doen, heeft dit gegarandeerd effect.
Vraag dit svp ook aan anderen.
Met zijn allen kunnen wij het verschil maken.
Veel liefs, mamma

Hallo Berry, zojuist met de hele family jouw yogalessen gedaan! Heerlijk – bijna als echt. Bedankt weer voor deze fijne thuis yoga  en zie uit naar de volgende.

Dag Berry,

Om je toch even te laten weten dat je me de mails met yogales niet voor niets hebt gestuurd 😉
Gisteren m’n eerste thuisyogales gevolgd (thema Longen).
Heel erg fijn! Buiten was het doodstil op straat, dat maakte het eigenlijk wel extra bijzonder.
De hele week ervaarde ik bij mezelf toch wel een behoorlijke onrust( niet zozeer angst, maar letterlijk on-rust, je draai niet kunnen vinden).. juist als ik even niet naar het werk moest en ‘rustig’ thuis kon zijn. Dat ken ik toch weinig van mezelf.
Het duurde daardoor even voor ik er aan toekwam.. maar ben echt erg blij met je gestuurde lessen. Heel waardevol. Prettig ook om die op een zelfgekozen moment (en zo vaak je wilt!) te kunnen volgen.
Dus nogmaals dank voor de yoga thuis.

Ik wens je veel inspiratie, gezondheid en spirituele kracht.

yoga thuis

Nog meer yoga reviews

Dank je wel voor de meditatie Berry!🥰

Dank voor de digitale yogalessen, Berry. Heel fijn om dat thuis te doen!

Bij deze wil ik je bedanken voor de yogaoefeningen en meditatie via YouTube.
Vorige week woensdag heb ik samen met
mijn moeder de meditatie gedaan. zij zittend op een stoel en ik liggend op de bank. “Wat is dit fijn” zei mijn moeder erna. “Ja ik ga niet voor niets al zo lang naar Berry’s lessen” zei ik toen.
We leven nu in een moeilijke tijd maar we moeten verder iedere dag. Veel sterkte wens
ik jou en tot ziens bij de Deventer yoga thuis.

Hoi Berry,
Wil je bedanken voor de mooie oefeningen bij de Coronavirusyoga , geeft een stukje rust in deze onzekere tijden.
Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Deze laatste schouderyoga bij de Cvirusyoga was weer een heerlijke les Berry, bedankt. Misschien een keer lente energie opdoen met de zonnegroet?

Yogaberry verzorgt al meer dan 35 jaar yoga in Deventer, Twello, Epse en Terwolde. Cvirusyoga thuis bied je alle mogelijkheden om thuis te “groeien” met yoga thuis.