yoga thuis

Yoga thuis, yogalessen op maat

Zorg voor een balans tussen werk en ontspanning thuis

Yoga thuis, intussen werken we veel thuis in 2022. Door een verkeerde houding, niet het ideale werkklimaat en de stress door een andere werksituatie kun je last krijgen van pijnlijke schouders, nek en rug. Vooral bij thuiswerken is het belangrijk dat je werk en bewegen op tijd afwisselt. Er worden veel thuiswerktips gegeven maar een yoga aanpak, voor lichaam en geest is moeilijk te vinden.

Wat is yoga thuis?

Yoga thuis werkt heel flexibel. Je kunt op tijden van de dag dat het jou uitkomt direct contact hebben met je thuiswerk yogacoach. Je ontvangt dan tips en een yogales op maat. Dit zijn online yogalessen. Ook kun je een usb stick ontvangen met thuiswerkyogalessen. De thuiswerk yoga wordt op maat voor je gemaakt. Er is altijd eerst een gratis intake.

Thuiswerk yoga tips

De afgelopen 35 jaar heb ik als yogadocent mensen thuis begeleid met yoga en meditatie. Niet alleen was die begeleiding lichamelijk met yoga maar ook met praktische tips. De belangrijkste tip was altijd “de kamermentaliteit” bij de thuiswerk yoga. Zorg ervoor dat je heel bewust kamers creëert in je huis en hoofd. Wanneer je in de woonkamer zit je in de energie van je gezin en in de huiselijke sfeer. Zit je in een aparte kamer voor je thuiswerk dan zit je in de werksfeer. Sluis ook heel bewust deze “kamers” af. Haal ze ook niet door elkaar, geen telefoon aannemen in de woonsfeer en de kinderen niet in de werksfeer binnen laten. Yoga in thuis kent een holistische aanpak.

Yoga thuis en de intake

De afgelopen 35 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in thuisyoga en met een korte intake kan ik je snel een advies op maat geven. Dit kunnen alleen stoelyogaoefeningen zijn, maar ook adviezen over je bureaustoel en de hoogte van je computerscherm. Ook kun je stress die je ervaart bij het thuiswerken bespreken met je personal yogacoach. De yogadocent kan ook bij je thuis langskomen. In een intake maken we voor jou de ideale yoga thuis