Deventer yoga therapie

Yoga therapie Deventer

Aan jezelf werken met yoga

Yoga therapie Deventer, je kunt bij YogaBerry in Deventer ook therapeutische yogalessen volgen. De yoga therapie is een heel goede manier om aan jezelf te werken. Ook kun je bij de yoga therapie je meer verdiepen in je eigen persoonlijke ontwikkeling. De yogalessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Bij yoga therapie Deventer heb je ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij hetgeen je voelt. Je leerproces gaat op deze manier veel sneller en dat kan je zelfvertrouwen vergroten. Tijdens de privé yogales gaan we samen werken aan je persoonlijke blokkades. We maken gebruik van yoga, gesprekstherapie, lichaamswerk, voelen, ademtechnieken en rebirthing.

Een intake bij yoga therapie Deventer is gratis

Prive yoga Deventer, in Laos

 

 

 

 

Omdat yoga therapie Deventer maatwerk levert, hebben we eerst een gratis intake. Tijdens deze korte intake kijken we welke yoga therapie bij jou past. Door mijn lange yoga ervaring kan ik je een uitgebreid yogaadvies geven.

Yoga therapie Deventer en Oosterse wijsheden

De yoga therapie in Deventer kun je ook mooi combineren met psychotherapie. Ook maakt een zo’n privéles  je weer  bewuster  van je gewone of spirituele leven. Zelf maak ik ook regelmatig gebruik van de yogatherapie bij mijn Goeroes in India!

Yoga therapie in Deventer en omgeving

Berry verzorgt al meer dan 35 jaar yogalessen in  Deventer en omgeving. Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving. Wateryoga in het zwembad De Schaeck.  Prive zwangerschapsyoga samen met Ellen Dijkstra, elke week het yoganieuws per mail met informatie over de komende yogales. Yogareizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken. Yogaworkshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Elke werkdag is er een yogales in Deventer, dus inhalen van een les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden ook vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. De Deventer yoga therapie is mooi te combineren met andere yogavormen. Zo wordt de wateryoga wordt ook therapeutische gegeven.

Yoga op bijzondere plekken

De yogalessen zijn veel op bijzondere plekken in Deventer.  In spirituele ruimten (kerken) of plekken met energie. In de zomer (juli en augustus) geef hij yogales buiten, vaak bij de IJssel. Elk jaar reist hij twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. Zo schoolt hij zich ook bij voor de yoga therapie in Deventer.

Wie is Yoga Berry?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp.  Daar hadden zijn ouders een groentezaak. Ook Berry kwam in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een computerfabrikant. Na 6 jaar werken als inkoper bij deze computerfabrikant kreeg hij lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hem gelukkig maakte. Hij ging in dus in yogatherapie. In 1986 besloot hij om de “hardware” te vervangen voor de “software” en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  al 35 jaar in dienst. Hij heeft in die afgelopen jaren mooie spirituele yoga kado’s mogen ontvangen met als extra bonus een yoga wereldreis van bijna een jaar. Samen met zijn cursisten heeft hij mooie yogareizen mogen maken naar India en Bali.

Yogaberry in Deventer en zijn specialisaties

Berry geeft dus al meer dan 35 jaar les in Yoga in Deventer en verre omgeving. Hij is begonnen met Iyengaryoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. Omdat hij bijna elk jaar naar India reist worden de laatste yoga technieken meegenomen naar Deventer.
Zijn specialisaties zijn:
yogaontspanning.
yoga ademhalingsoefeningen
visualisaties uit de yoga .
yogatherapie
de chakra’s leer
yoga privélessen

yoga en therapie

Waarom yoga therapie Deventer bij yogaberry?

Berry onderscheidt zich door de ervaring die hij op heeft gedaan in bijna 40 jaar yoga. Duizenden mensen hebben al gebruik gemaakt van de yogatherapie. Zij kwamen met hyperventilatie, jeugstrauma’s, rugklachten, angsten, fobieen,  burn-out, psychische klachten of psychosomatische klachten. Zijn kennis gaat verder dan alleen maar yoga. Hij reist jaarlijks naar Azië voor de laatste yoga therapie inzichten.

Meer weten over yoga therapie Deventer?

Mail: info@yogaberrydeventer.nl