yoga therapie

Yoga therapie Deventer

Privéyogales

Yoga therapie, je kunt bij Yoga door Berry Steenbruggen ook privé therapeutische yogalessen volgen. Privé yoga therapie is een heel goede manier om met yoga te beginnen. Ook kun je bij de privelessen je meer verdiepen in je eigen ontwikkeling. De lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Bij de yoga therapie heb je ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij hetgeen je voelt. Je leerproces gaat op deze manier veel sneller en dat kan je zelfvertrouwen vergroten. Tijdens de privé yogales gaan we samen werken aan je persoonlijke blokkades. We maken gebruik van yoga, lichaamswerk, ademtechnieken, rebirthing en het tenenlezen.

Een intake bij yoga therapie Deventer is gratis

Prive yoga Deventer, in Laos

 

 

 

 

Omdat yoga therapie op maat is, hebben we eerst een intake. Tijdens deze intake kijken we welke yoga bij jou past. Door mijn lange yoga ervaring kan ik je een uitgebreid yoga advies geven.

Prive yoga Deventer in Laos, zie foto

De yoga therapie Deventer kun je ook gebruiken bij spanningen die je beperkingen geven in het dagelijks leven. Zo’n privéles kan je ook helpen wanneer je geen blokkades ervaart in het dagelijks leven. Een privéles  kan je weer wat bewuster maken van je gewone of spirituele leven. Zelf maak ik regelmatig gebruik van yogatherapie bij mijn Goeroes in het oosten!

Yoga therapie in Deventer en omgeving

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer. Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.  Prive zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken. Workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. Yoga therapie is mooi te combineren met een andere yogavorm. Wateryoga wordt ook therapeutische gegeven.

Yoga op bijzondere plekken

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Wie is Yoga Berry?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. Hij ging in yoga therapie. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali.

Yogaberry in Deventer en zijn specialisaties

Berry geeft dus al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.
Zijn specialisaties zijn:
ontspanningsoefeningen.
ademhalingsoefeningen
visualisaties.
yoga therapie
de chakra’s
privé lessen
tenenlezen

Waarom yoga therapie Deventer bij yogaberry?

Berry onderscheidt zich door de ervaring die hij op heeft gedaan in 40 jaar yoga. Duizenden mensen hebben gebruik gemaakt van de yoga therapie. Je kunt denken aan hyperventilatie, rugklachten, angsten, burn-out, psychische klachten psychosomatische klachten. Zijn kennis gaat verder dan yoga. Hij reist jaarlijks naar Azië voor de laatste yoga therapie inzichten.

Meer weten over yoga therapie Deventer?

YOGAPRIVE OF mail: info@yogaberrydeventer.nl