yoga Texel

Yoga Texel, prive yogales op een eiland

Waarom yoga op Texel?

Yoga Texel, tijdens de corona crisis hebben we veel geleerd. Als yogadocent heb ik geleerd om nog meer de verbinding op te zoeken. We waren de verbinding tussen mensen onderling kwijt, de verbinding met de natuur en zelfs de verbinding met ons zelf was veel minder.

Wat gaan we doen?

Yoga Texel heeft dit eiland uitgekozen omdat de energie hier heel krachtig is. Misschien heb je wel eens gehoord van leylijnen? Over Texel loopt een zeer krachtige leylijn en die gaan we voelen en zien. De verbinding tussen je lichaam en de ontspanning op dit eiland is uniek. Door yoga, lichaamswerk, meditatie en wichelroedelopen kom jij dichter bij jezelf. Ook integreren we de natuur en de elementen aarde, water en lucht met de yoga.

Wie is yogaberry op Texel?

Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven.

Anderen inspireren, dát doet Berry Steenbruggen

Zijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar is hij daar nog steeds trots op. Het geeft hem veel voldoening. De energie die hij van yoga krijgt, geeft hij nu door via zijn yogalessen.

Als cursisten enigszins gespannen in de yogales komen en tijdens de yogaoefeningen ontspannen, wordt hij hiervan nog steeds warm van binnen.

Inmiddels worden er meer dan twaalf yogalessen gegeven in en rondom Deventer. Hij verzorgt vele vormen van yoga, zoals stoelyoga, wateryoga, meditatie, yoga bij verzorgingstehuizen en yoga op maat. Ook gebruikt hij de yoga als therapie bij privélessen.

yoga texel
Prive yogales van een yogadocent op Texel en herboren terug komen thuis

Wanneer yoga op Texel?

Van 16 oktober tot en met 19 oktober is hij weer op Texel. Wanneer je een vakantie boekt op Texel dan kan hij ook  langskomen om je prive yogales en meditatie te geven.