Yoga in Terwolde

Yoga in Terwolde, fijn yogales in de middag

Yoga in Voorst Terwolde

Yoga in Terwolde, de yogales wordt gegeven in het voormalige dorpshuis, in het centrum van Terwolde, Vaassenseweg 3a. Ook hier dichtbij de kerk, net als bij de andere locaties. Ik geef hier op woensdag om 13.15 uur les. Kun je een keer niet in Twello of op De Worp, dan kun je hier gemakkelijk een les inhalen. Ben je woonachtig in de omgeving, bijvoorbeeld Nijbroek, dan kun je mooi hier overdag yogales volgen. Yoga in Terwolde is heel flexibel met yogalessen inhalen.

Meer weten over yoga Terwolde: info@yogaberrydeventer.nl

 

Yoga Terwolde, yogales op de woensdag om 13.15 uuur

Bij Yoga in Terwolde gratis proefles.

Bij een proefles yoga in Terwolde kun je kijken of de yoga stijl zoals ik die al meer dan 30 jaar verzorg bij jou past. Een proefles yoga is natuurlijk gratis en je kan daarvoor terecht in het Dorpshuis in Terwolde maar ook in Deventer (de worp), Epse, Twello, en bij mij aan huis voor een priveles. Kom zelf ervaren wat yoga voor je kan betekenen. Voor mij de uitdaging om jou te motiveren door te gaan met yoga!

Wateryoga in De Schaeck in Twello, dicht bij Terwolde

Elke dinsdag wateryoga, om 11.30 uur  in Twello. Wateryoga bestaat uit yogaoefeningen, bewust worden van de ademhaling, schouder- en nekoefeningen en een ontspanning. Veel mensen uit Terwolde komen dinsdag naar de wateryoga en woensdag naar de yogales. Twee keer in de week een fijne ontspanning.

Bij Yoga  in Terwolde zijn er kleine groepen maar met grote aandacht

Bij yoga in Terwolde ligt de nadruk dus op de ontspanning. Daarom is de groep ook klein en de ruimte stil. In Terwolde kun je overdag terecht voor yoga. Elke woensdagmiddag om 13.15 uur. De yogales is een uur. Een proefles is gratis bij yoga in Terwolde.

yoga in Terwolde

 

Wie is Berry Steenbruggen?

 Mag ik me even voorstellen?  Ik ben dus Berry Steenbruggen, veel mensen kennen mij als yogaberry,  geboren en getogen in 1958 te Deventer, dicht bij Terwolde de Worp. Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen.Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op les. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven. In Terwolde verzorg ik nu al weer 15 jaar yogalessen. Het oudste en bekendste yoga adres in Terwolde Kijk ook eens op: yogaterwolde en op TERWOLDEYOGA Ontvang dus een gratis yoga en ontspanningsles bij Yoga in Terwolde. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.