yoga studio Twello

Yoga studio Twello, voor ontspanning

 Yoga studio Twello

Yoga studio Twello, al 30 jaar een begrip. Op verschillende tijden en dagen kun je terecht voor een yogales, ook wateryoga in Twello.  Ook veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Groot Douwel en het  Oostrik  kiezen voor yoga studio Twello, via de A1 ben je zo in Twello. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga Twello.

Yoga studio Twello is goed te bereiken

Omdat ik op veel plekken yoga verzorg is de keuze legio.  Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Twello  en omgeving.  De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

Yoga studio Twello, yoga voor iedereen

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in  yogastudio wello!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA STUDIO TWELLO

Yogacentrum Deventer en de backmitra voor de rug

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar Twello toe met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus kiest voor yogastudio Twello, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Spikvoorde priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yoga studio Twello, meer Weten?

Wil je meer weten over de yoga studio Twello en de mooie zaal in gebouw Irene, achter de dorpskerk?

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Epse en Terwolde door het  yogacentrum. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Epse, Yoga Gorssel, yoga Colmschate, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl