yoga stress advies

Yoga stress advies

Gratis yoga advies

Yoga stress advies, de afgelopen 35 jaar heb ik honderden mensen kunnen adviseren welke yoga bij hun past. Yoga is meer dan alleen maar de yogahoudingen, het is een levenswijze. Je ontvangt tips over welke ademhalingsoefeningen, meditatie, natuurlijk yogahoudingen, mudra’s en mantra’s. Ook adviezen over levenswijze zijn mogelijk. Je kunt ook een advies ontvangen over klachten die niet gerelateerd zijn met stress.

Van wie ontvang je het yoga stress advies?

YogaBerry, Berry Steenbruggen, verzorgt al meer dan 35 jaar yogalessen. De laatste 20 jaar ook geeft hij ook veel privéyogalessen. Als yoga-arts geeft hij praktische adviezen die je goed kunt combineren met de adviezen uit het reguliere circuit. Dus blijf naar de dokter gaan. Yoga en de dokter gaan heel goed samen. Het yoga stress advies kan ook holistisch gegeven worden. Berry heeft ook veel ervaring met lichaamswerk, meditatie, ademwerk en yoga therapie.

Hoe verder na het yogastressadvies?

Je kunt na het gratis advies met yoga op maat. Ik kom dan bij je thuis of je komt naar mij toe. We volgen samen het yogapad voor een poosje. Nadat we het advies samen besproken hebben gaan we volgens het advies of aangepaste advies te werk. Stuur nu een mail voor je gratis yoga stress advies en voel je volgende week al beter.

Hoe ontvang jij je yoga stress advies?

Stuur een mail  naar info@yogaberry.nl en je ontvangt een vragenlijst. Wanneer je deze vragenlijst invult en terugstuurt ontvang je gratis het yoga stress advies. Je kunt ook nog van mij een gratis telefonisch consult ontvangen wanneer je nog wat wilt weten over het yogaadvies.

De Levenstuinen

De Levenstuinen in Teuge zijn een mooie plek om samen te zijn en zo wat yogatips te ontvangen. In deze tuinen zijn de chakra’s mooi symbolisch weergegeven. De chakra meditatie kun je hier ook ontvangen.