yoga Spikvoorde

Yoga Spikvoorde in Deventer

Yoga Spikvoorde, yogales in een sfeervolle kerk

Yoga Spikvoorde in Deventer, al 30 jaar een begrip. Op maandagavond is er elke week in Colmschate yogales in de Ichtuskerk. Aan de  Holterweg staat een rustige en sfeervolle kerk! Ook veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Groot Douwel en het  Oostrik  kiezen voor yoga in deze sfeervolle kerk. Ik geef op maandag om 19.30 uur yogales in deze mooie kerk. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga Spikvoorde.

yoga Colmschate

Yoga Spikvoorde is goed te bereiken

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit  De Vijfhoek Spikvoorde en Groot Douwel . Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. Ook wordt de kerk gebruik voor het geven van yoga workshops. Ik verzorg al meer dan 35 jaar yoga in Deventer en omgeving.  De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

YOGA  SPIKVOORDE, YOGA VOOR IEDEREEN

De oefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht.
Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In de tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Aan harmonie en evenwicht.


Yoga Spikvoorde
HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze vorm van yoga doceer ik al 20 jaar in Deventer en omgeving!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA SPIKVOORDE

Yoga spikvoorde en de backmitra voor de rug

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer de BackMitra eens met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar Spikvoorde toe met de backmitra, kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga Spikvoorde wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Spikvoorde priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yoga Spikvoorde, meer Weten?

Wil je meer weten over de yoga Spikvoorde in de mooie kerk in Colmschate ?

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, Yoga Gorssel, yoga Colmschate en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl