Yoga op MAAT

Yoga op MAAT, speciaal voor jou

Yoga speciaal voor jou op MAAT

Yoga op maat, geen yoga in grote groepen. Geen yoga op tijdstippen dat het jou niet uitkomt. Ook geen yoga met oefeningen die niet bij jou passen.

 

Yoga speciaal voor jou op MAAT

 

Op MAAT yoga,  waarom?

Er zijn soms situaties in het leven dat een yogales op maat even nodig kan zijn. Bijvoorbeeld bij rugpijn, weet je zelf niet welke yoga asana’s en mudra’s je moet gebruiken. Ik kan je, door mijn jaren lange yogaervaring, op weg helpen met specifieke yoga om zelf daarna thuis met deze “tools” verder te gaan. Omdat alle “yogatips” in overleg gemaakt worden is het een yogakadootje.

Yoga speciaal voor jou op, hoe pakken we dat aan?

Op maat yoga kent veel mogelijkheden. Zo kun je bij mij thuis komen, maar ook is het mogelijk dat ik een video voor je maak en deze via YouTube naar je verstuur. Kortom in overleg ontvang jij je ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en de ontspanning op maat. Wanneer je ervoor kiest om vaker te genieten van yoga dan is elke sessie weer anders. Bij elke ontmoeting ontvang je “yogagereedschappen” om zelf thuis mee te gaan werken.

Yoga speciaal voor jou op MAAT, wat kost dat?

De afgelopen 30 jaar heb ik de kosten voor deze speciale voor laag kunnen houden. Omdat er veel mogelijk is met moderne digitale technieken is er al yoga speciaal voor jou op MAAT mogelijk voor 40 euro.

Yoga speciaal voor jou op MAAT
Yoga in Deventer op maat

 

Yoga speciaal voor jou op, door wie?

Ik, Berry Steenbruggen, ben al 35 jaar fulltime yogadocent en heb al duizenden mensen met yoga een plezier gedaan. Ook de yoga speciaal voor jou op MAAT verzorg ik al 25 jaar. Omdat ik de yoga in de afgelopen jaren gecombineerd heb met lichaaamswerk, ademtechnieken, psychologie en massages kan ik je helpen met een groot aanbod van ontspanningstechnieken.

Yoga op MAAT, ook wanneer je zwanger bent

Ellen Dijkstra en ik werken al 10 jaar samen met zwangerschapsyoga op maat. Dus ook wanneer je zwanger bent ben je welkom voor de yoga op maat. Twee ervaren yogadocenten staan dan voor je klaar.

Yoga op MAAT, ook bij de zwangerschap
zwangerschapsyoga op maat

Yoga, ontvang je op de tijd dat het jou uitkomt.

Mijn groepslessen zijn vaak in de avonden, door de week. Dus in de weekenden en overdag ben je welkom voor jouw speciale yogales op maat. Dit kan zelfs bij jouw thuis, een yogaruimte of bij mij thuis.

Yoga en veel extra’s

Bij onze yoga ontvang je ook de yogatheorie. Je kunt de yogaboeken, video’s enz. meenemen naar huis of je ontvangt de informatie digitaal. Kortom Yoga speciaal voor jou op MAAT is een compleet yogapakket speciaal gericht op jouw wensen.

Yoga, een traktatie die jij jezelf kunt geven, want je bent het waard

We geven onszelf vaak een materieel cadeau, deze Yoga is een cadeau welke je ontvangt in je hart! Hierbij ontvang je al je eerste yogakadootje . Ook is het mogelijk door mijn grote netwerk om holistic pulsing of andere ontspanningstechnieken toe te passen, zoals dit yogacadeautje.