slaap yoga

Slaap yoga meditatie yogalessen

Kun je moeilijk slapen? Maak eens gebruik van de slaap yoga meditatie.

Slaap yoga, door stress en veel prikkels kunnen er slaapproblemen ontstaan. Door yoga kun je je slaappatroon veranderen. De ontspanning van yoga werkt door in de nacht.

 

Slaap yoga en meditatie

Er zijn verschillende mogelijkheden bij de slaap yoga. Je kunt kiezen voor yoga privélessen, meditatie yoga, Hatha yoga en wateryoga. De eerste yoga proefles is gratis, dan kun je al meteen ervaren hoe ontspannend een yogales is. Ook merk je hoe deze ontspanning doorwerkt tijdens je slaap.

Wat is er gebeurd in 35 jaar yoga?

Berry heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar. Samen met zijn cursisten heeft hij mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali. Zijn 50ste verjaardag heeft hij in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren samen met zijn cursisten. Dit was met een klankenbad van Danny Becher. Ook heeft het contact met verschillende spirituele leraren in India en daar buiten, zoals Krishnamurti, Amma, Osho zijn kijk op de yoga veranderd. Hij heeft in 2015 zijn 15000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten. Door de slaap yoga vielen veel cursisten in slaap.

slaap yoga

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen met slaap yoga
  • tenenlezen
  •  slaap yoga meditatie

Yoga en India

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing. Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN. Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag zijn er 2-3 yogalessen, inhalen dus geen probleem. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 13 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Kijk eens waar yoga yoga kunt volgen?

waar yoga

slaapyoga

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles of voor meer informatie over de slaap yoga meditatie.