yoga seizoen 2023-2024

Yoga seizoen 2023-2024 in Deventer

Het nieuwe yogaseizoen en de voorbereiding

Yoga seizoen 2023-2024 in Deventer. De afgelopen zomer heb ik genoten van een intense yogabijscholing op Bali en Java. Samen zijn met mensen die ook geïnteresseerd zijn in yoga, meditatie en de oude yogageschriften zoals de Ramayana. Ook heb ik met mijn vriend Wayan Semadi mooie gesprekken gehad over meditatie. Veel gemediteerd bij de mooie tempels op Bali. Kortom na deze bijscholing verheug ik mij er weer op om samen het yogapad te bewandelen in het komende yogaseizoen 2023-2024.

Yogaseizoen 2023-2024 in Deventer

Yogaseizoen 2023-2024 in Deventer biedt je veel yoga diepgang en ontspanning. Er is weer voor iedereen yoga. Zo is er meditatieyoga op dinsdagavond, privéyogalessen, zwangerschapsyoga met Ellen Dijkstra, mooie workshops en wateryoga in zwembad De Schaeck. Omdat er elke dag wel een yogales is kun je altijd een yogales inhalen.  Je kunt kiezen voor groepsyogalessen maar ook voor privéyogalessen of een combinatie.  Tijdens het yogaseizoen 2023-2024 kun je ook mee doen aan mooie yoga-activiteiten, zoals een wandeling door de tuinen van Groot Hontschoten in Teuge, klankenbad, speciale backmitra workshop voor de rug en natuurlijk de yoga verrassingen.

Yogaseizoen en het yogaprogramma

In yoga seizoen 2023-2024 is er weer een mooi opbouwend yogaprogramma. In september beginnen we met het thema bewustwording. Het bewust worden van het loslaten van spanningen. We zijn ons bewust van de adem. Ook zijn we ons bewust van het hier en nu. Misschien zijn we niets meer of minder dan bewustzijn?  In oktober, november en tot half december is er een speciale intense chakracursus. Elke twee weken lang zijn we ons bewust van een chakra.

2024 yoga

In januari 2024  zijn we ons bewust van een standaard yogales die we vier weken herhalen, in de deze yogales zitten de krenten uit de yoga en de herhaling geeft diepgang. Bij deze standaardyogales ervaren we: rugoefeningen, schouder- en nekoefeningen, evenwichtsoefeningen, de ademhaling, ontspanning en yin yogahoudingen. In de maanden februari tot en met mei behandelen we de belangrijkste yogathema’s zoals loslaten, ruimte, stilte, voelen, enz.. De maand juni dan doen we dingen die verwant zijn met yoga, je moet dan denken aan meditatie, voetreflex, tenenlezen en backmitraoefeningen.

Trakteer jezelf op een gratis yoga proefles het komend yogaseizoen

Je kunt het hele yoga seizoen 2023-2024 gebruik maken van een gratis yogaproefles. Wanneer je een andere yogavorm ook uit wil proberen dan betaal je maar 10 euro voor een tweede proefles. De afgelopen 10 jaar ben ik niet omhoog gegaan met het cursusgeld. Omdat ik leef als een yogi kan het cursusgeld laag blijven.  Voor de yogaprivélessen is er een gratis intake van een half uur. Het yogaseizoen loopt van september 2023 tot en met juni 2024. In de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere yogalesssen en betaal je ook geen lesgeld. Er zijn wel zomeryogalessen. Je kunt altijd instappen tijdens het seizoen.

yoga seizoen

Yoga seizoen 2023-2024, zie de lestijden

Er worden elke dag  yogalessen gegeven in Deventer en omgeving. De yogalessen zijn ook op bijzondere plekken zoals in de kerk van Colmschate op maandag om 19.30 uur. Kijk eens naar het lesrooster voor het yoga seizoen 2023-2024. In de zomermaanden juli en augustus zijn er weer zomeryogalessen. Deze yogalessen zijn buiten en je ontvangt een mail bij mooi weer. Voor deze yogalessen koop je een yogaknipkaart.

Yoga seizoen in Deventer, Colmschate en Terwolde

De yogalessen zijn niet alleen in Deventer maar ook in Terwolde. Je kunt overal yogales inhalen.  Overal kun je gemakkelijk met de auto komen en parkeren. De yogalessen in Colmschate zijn in de kerk. Het yoga seizoen 2023-2024 wordt weer een jaar van de yogaverbinding. Deze verbinding ontstaat door samen in stilte de yoga bewust te worden.

Yoga seizoen 2023-2024 aanmelding

Je kunt een mail sturen of mij bellen voor een gratis proefles in het yoga-seizoen-2023-2024.  info@yogaberrydeventer.nl of  0618735591