yoga seizoen 2022 2023

Yoga seizoen 2022 – 2023 in Deventer

Yoga seizoen 2022 2023 in Deventer

Yoga seizoen 2022 – 2023 in Deventer biedt je weer veel ontspanning. Er is voor iedereen yoga. Zo is er meditatie yoga, yoga voor mensen met een beperking, safehouseyoga, zwangerschapsyoga  en wateryoga. Omdat er meer dan 10 yogalessen in de week zijn kun je altijd een yogales inhalen.  Je kunt kiezen voor groepsyogalessen maar ook voor priveyogalessen of een combinatie.  Tijdens een yogaseizoen kun je ook mee doen aan mooie yoga activiteiten zoals een wandeling door de Levenstuinen in Teuge, klankenbad, spaeciale rugoefeningenworkshop, enz..

Yogaseizoen 2021 2022 Deventer yoga en het yogaprogramma

Elk yoga seizoen is er een mooi opbouwend yogaprogramma. In september beginnen we met het bewust worden en loslaten van spanningen. We zijn ons bewust van de ademhaling, het loslaten van spanningen en het ontspannen van spieren. In oktober, november en tot half december is er een chakracursus. Twee weken lang behandelen we een chakra. januari 2021, dan zijn we ons bewust van een standaard yogales die we vier keer herhalen, in de deze yogales zitten de krenten uit de yoga. Deze standaardyogales ervaren we: rugoefeningen, schouder- en nekoefeningen, evenwichtsoefeningen, buikademhaling, ontspanning en yinyogahoudingen. In de maanden februari tot en met mei behandelen we de belangrijkste yogathema’s zoals loslaten, ruimte, stilte, voelen, enz.. De maand juni dan doen we dingen die verwant zijn met yoga, je moet dan denken aan meditatie, voetreflex, tenenlezen en backmitraoefeningen.

Trakteer jezelf op een gratis yoga proefles het komend yogaseizoen

Je kunt het hele yoga seizoen 2020 – 2021 gebruik maken van een gratis yogaproefles. Wanneer je een andere yogavorm ook uit wil proberen dan betaal je maar 7 euro voor een tweede proefles. Voor de yogaprivelessen is er een gratis intake van een half uur. Het yogaseizoen loopt van september 2021 tot en met juni 2022. In de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere yogalesssen en betaal je ook geen lesgeld. Er zijn wel zomeryogalessen. Je kunt altijd instappen tijdens het seizoen.

yoga seizoen

Yoga seizoen 2021 2022, zie de lestijden

Er worden elke dag twee yogalessen gegeven in Deventer en omgeving. De yogalessen zijn ook op bijzondere plekken zoals in de kerk van Epse. Kijk eens naar het lesrooster. In de zomermaanden juli en augustus zijn er weer zomeryogalessen. Deze yogalessen zijn buiten en je ontvangt een mail bij mooi weer. Voor deze yogalessen koop je een yogaknipkaart.

Yoga seizoen in Deventer, Epse, Terwolde en Twello

De yogalessen zijn niet alleen in Deventer maar ook buiten Deventer in Twello, Epse en Terwolde. Ook in deze plaatsen kun je tijdens een yoga seizoen een yogales inhalen.  Overal kun je gemakkelijk parkeren, in Twello is er achter de kerk een groot parkeerterrein. De yogalessen in Twello zijn in Gebouw Irene, achter de kerk.

Yogaseizoen 2021 2022 aanmelding

Je kunt een mail sturen voor een gratis proefles naar info@yogaberrydeventer.nl of even bellen 0618735591