yoga retraite

Yoga retraite Deventer voor meer stilte

YOGA RETRAITE DEVENTER VOOR MEER YOGA

Yoga retraite Deventer, bied je de mogelijkheid om jezelf terug te trekken in een meditatiekluis, zo kun je je nog meer verdiepen in yoga en zakken in jezelf.

YOGARETRAITE IN DE STILTE VAN DE NATUUR EN DICHT BIJ JEZELF

Er wordt je een scala van yoga middelen aangereikt tijdens je verblijf, zoals meditaties op cd, video’s met yoga oefeningen en yoga mantra’s. Je verblijft alleen in een huisje midden in de natuur.  Er is weinig of geen contact met de buitenwereld. Dit is het summier voor onthaasten en wanneer jij eens de antiprikkeltherapie wil volgen.

EEN YOGARETRAITE  MAAK JIJ SAMEN MET MIJ JE EIGEN RETRAITE

Samen bepalen we hoe jouw dagen in stilte eruit zien. Dat kan een programma zijn waarin kunnen zitten: stilte meditatie wandelingen, yin yoga, Hatha yoga, mantra’s, natuurstilte proeven, de energie proeven van een oud klooster, koken in meditatie, enz. enz.

BIJ JE YOGA RETRAITE DEVENTER WORDT JE BEGELEID DOOR EEN YOGADOCENT MET 30 JAAR RETRAITE ERVARING.

De afgelopen dertig jaar heb ik veel retraites gedaan overal in de wereld maar ook op de plek waar jij je retraite gaat beleven. Daarom kan ik je op alle fronten adviseren dat jouw retraite op maat wordt gemaakt.

JOUW YOGARETRAITE BIJ EEN KLOOSTER

Je bent in oud klooster Sion. Bij het klooster staat een huisje los van het klooster. Zelf heb ik hier ook mijn retraite gehouden. Een monnik van het voormalige klooster had hier zijn meditatiekluis en leefde in jouw huisje als een kluizenaar.

 


yoga retraite Deventer

WORDT EENS 1 MET YOGA EN STILTE BIJ JE YOGA RETRAITE

De natuur is heel bijzonder om het klooster. Je meditatiewandelingen zijn bij een bressoux en het huisje staat volledig in de natuur

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN JOUW YOGA RETRAITE?

Voor 100 euro per dag ontvang je alle middelen die jouw yoga retraite uniek maken. Ook kun je altijd tijdens je retraite contact met mij opnemen. Kortom ik sta 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor je klaar om je bij te staan in jouw stilte en yoga.

Yoga retraite India

Kijk ook eens bij NIEUWSION