spirituele reis Bali

Yoga reis Bali op maat voor jou gemaakt!

Yoga reis Bali, in december 2017 kun je weer mee naar Bali om te genieten in dit paradijs!

Yoga reis op maat

Ik maak een reis op maat. Jij bepaalt welke klasse hotel, hoe je programma eruit ziet enz. Ook de hoeveelheid yoga tijdens de reis bepaal jij! Je kunt deelnemen aan de groepsactiviteiten, maar ook alleen op pad gaan met of zonder  gids.

Yoga reis ervaring

Omdat ik 25 keer op Bali ben geweest heb ik veel vrienden en adresjes op Bali. Daarom kun je goedkoop op het eiland verblijven en rondreizen. Je kunt gratis profiteren van de vele tips die ik je geef, zoals: de beste restaurants, de mooie wandelingen die je kunt maken door de rijstvelden, de mooie dansen op Bali, enz. enz.

Kosten yoga reis op maat

Voor het op maat maken van je reis betaal je 200 euro. Maar omdat je taxi, hotel enz. deelt verdien je die 200 euro snel terug. Een ticket naar Bali kost 750 euro wanneer je voor 14 december vertrekt en in januari weer terug komt, anders zit je op 1000 euro. Verblijf is ongeveer 350 euro per week. De yogalessen zitten bij de prijs inbegrepen.

De beste gidsen begeleiden je en vervoeren je over het eiland.

Ik kom al 20 jaar op Bali omdat het klimaat zo lekker is, Bali nog heel traditioneel is in het oosten, de bevolking heel vriendelijk, de natuur schitterend is, het eten klasse met een klein prijsje en de spiritualiteit zuiver is.

De kerst vieren tijdens de yogareis Bali

Wanneer jij kiest voor een kerst onder de palmbomen dit jaar, dan kom ik bij je om deze reis helemaal naar jouw wensen in te vullen.

Waar en wanneer op Bali is je reis?

We gaan naar het zuid oosten van Bali, een 2 uur rijden vanuit het vliegveld. Hier komt geen massa toerisme en kun je genieten van kleine dorpjes. Ook zijn hier mooie gelegenheden om te snorkelen. Interessante plekken op Bali zijn, Ubud, Ahmed, Amlapura en Klungkung. Wanneer je een keertje alleen op pad wil met een chauffeur is dit ook mogelijk. Een auto met chauffeur kost op Bali ongeveer 50 euro. Je kunt zelf bepalen wanneer je uit Nederland vertrekt en wanneer je terug komt. Ik ben er voor je van 15 december tot en met 3 januari. Mijn vriend Wayan Semadi begeleidt je op de dagen dat ik er niet ben.

Gun  jezelf ontspanning met een yogareis naar Bali.

 

yoga reis Bali

Wil je meer weten over je yoga reis op maat, bel mij dan of mail, 0618735591 of info@yogaberrydeventer.nl