yoga recensie

Yoga recensie, wat vind jij van een yogales?

Yoga recensies zijn nog steeds welkom

Yoga recensie, na 35 jaar yoga in Deventer  en omgeving zijn de yoga recensies nog steeds leuk om te lezen. Ook is dit de manier voor mij om de kwaliteit hoog te houden. Elk jaar stuur ik ook een evaluatieformulier naar de cursisten om de kwaliteit in de gaten te houden. Maar recensies geven een extra stimulans op verandering. Op mijn site en onder google kunnen ook door oud cursisten recensies worden geplaatst.

Yoga recensie onder google

Wanneer je een recensie wilt plaatsen onder google is dit heel gemakkelijk. Je gaat naar google en je vult in “yogaberry”. Wanneer je dan inlogt met je google account kun je een recensie invullen.

Recensie plaatsen op mijn site

Een recensie plaatsen op mijn site gaat nog gemakkelijk dan onder google. Je klikt op deze link. Elke vijfde persoon die wat plaatst ontvangt een yoga cadeautje.

Over welke yogalessen een recensie?

Er wordt op veel plaatsen in en om Deventer yogales gegeven. Yoga recensies over de yogalessen in Deventer zijn welkom. Ook de recensies bij de lessen in Twello, Colmschate en Terwolde zijn mogelijk. Over elke yoga vorm kun je reageren. De yogavormen zijn momenteel: meditatie yoga, backmitra yoga, stoel yoga, wateryoga, yoga privelessen, bedrijfsyoga en yoga voor doelgroepen.

Maak kans op een yogacadeautje

Elke vijfde persoon die een reactie plaatst op mijn site ontvangt dus een mooi yogaboek of een usb stickje met yogalessen.

Yoga recensie voor kwaliteit

Elke recensie ontvangt een reactie van mij terug. Het yogateam bekijkt de recensies en of een verandering mogelijk is in het lesgeven of anders. Ook kunnen veel toekomstige cursisten zien hoe de yoga in Deventer en omgeving wordt gegeven. Bij de yogazalen ben ik afhankelijk van de verhuurders. Maar een recensie over de yogaruimte wordt dus besproken met de verhuurder.