yoga qr code

Yoga QR code, snel je yogales regelen

Snel een yogales reserveren

Yoga QR code, de yoga in Deventer en omgeving maakt het je gemakkelijk om snel een proefles yoga te boeken. Yoga door Berry Steenbruggen werkt met de modernste technieken. Zo kun je yoga ontvangen met een youtubelink. Ook kun je yogalessen op een usb stickje ontvangen. Elke week het yoganieuws ontvangen is ook mogelijk. Nu zelfs snel een yogales boeken met een QR code.

Waar yogales boeken met QR code?

De yoga in Twello Deventer en Epse Gorssel boek je eenvoudig met de yoga QR code. Ook de yoga privelessen zijn te boeken met een QR code.

Deventer yoga met QR code

reserveer met de yoga QR code

In Deventer is er yoga op de donderdagavond om 18.45 uur in De Schalm, Dreef 1.  Om 20.00 uur een meditatie yogales tot 21.30 uur. Op de vrijdag is er Plusyoga voor ouderen en mensen met een beperking. Deze yogalessen zijn ook in De Schalm.

Yoga Twello met yoga QR code

yoga QR code Twello
Yogales Twello boeken met QR code

In Twello is er op de dinsdagochtend om 11.30 uur een wateryogales in De Schaeck. Om 20.00 uur welkom in gebouw Irene voor de Hatha Yoga.

Yoga Gorssel/Epse met QR code

yoga QR code Gorssel/Epse
Boek gratis proefles yoga in Gorssel met QR code

In Epse is er elke maandag een een yogales om 18.30 uur en om 19.45 uur in de kerk van Epse, Lochemseweg 36.

Yoga priveles met QR code

yoga QR code priveles
boek een gratis intake yoga priveles met QR code

Wat is er mooier dan een priveles op maat?  Prive yogales, wil je een yogales met meer persoonlijke aandacht? Een yogales die er helemaal alleen voor jou is en je gaat niet op in “de massa” van de sportschool? Privé yogalessen volgen geeft je ook veel vrijheid, de les is wanneer het jou uitkomt. Deze lessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Wanneer een groepsles niet past in jouw agenda of een groepsles kan een te grote stap voor je zijn, dan is een privé yogales echt iets voor jou! Wanneer je je onzeker voelt of je zorgen maakt om klachten of aandoeningen, dan kunnen privélessen je helpen op een ontspannen manier hier mee om te gaan. PRIVE YOGALES OF EEN GROEPSLES? Wellicht zijn enkele privélessen al voldoende, zodat je eventueel in een verder stadium aan kunt sluiten bij een groepsles. Je krijgt een persoonlijke les waar en wanneer het jou uitkomt in een vertrouwde omgeving, eventueel aan huis.

WAT KAN EEN PRIVÉ LES VOOR JOU BETEKENEN?

Privé yoga is er onder andere voor mensen die te maken hebben met: – spanningsklachten – slaapproblemen – hyperventilatie – weinig energie – slechte houding – nek-, rug- en schouderklachten.

EEN PRIVE YOGALES KAN JE LEVEN VERRIJKEN

Er is meer te halen uit een privé yogales! Privé yogalessen kunnen ook iets heel anders voor je betekenen. Een yogales met alle aandacht voor jou kan je helpen anders naar je leven te kijken. Bijvoorbeeld wanneer je leven op de kop is gezet na een ernstige ziekte, verlies van je partner of van je baan. Dan kan ik je leren vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken en te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zit je vast in bepaalde patronen en gewoontes en zou je die wel willen doorbreken, maar weet je niet hoe? Wil je wel graag meer yoga doen in je dagelijks leven, maar ontbreekt het je aan discipline? Wanneer je nieuwsgierig bent naar jezelf, je verder wilt verdiepen en ontwikkelen in je persoonlijke of spirituele groei, kan een privéles veel voor je betekenen. Zo kun je leren om je spirituele ontwikkeling te verweven in je dagelijks leven en de beste versie van jezelf te leren kennen.

PRIVE YOGALES VOOR EEN KLEIN PRIJSJE

Voor slechts € 35,– ontvang je een privé yogales. Je kunt beginnen met één les, maar je kunt ook meerdere lessen bij mij volgen. In onderling overleg is het ook mogelijk om privé yogales aan huis te volgen of bij mij in Deventer. Je kunt later altijd naar een yogagroep gaan.