yoga podcast

Yoga podcast Deventer

Yoga podcast, wat is het?

Yoga podcast Deventer,  yogapodcasts van een yogadocent met 30 jaar leservaring. Een yogapodcast is een verhaal over een bepaald yoga onderwerp. Deze opgenomen tekst kun je afluisteren via de site of via de app soundcloud. Je kunt luisteren naar mooie yoga visualisaties, naar yoga thema’s zoals over de buikademhaling of je kunt luisteren naar een slaapmeditatie.

podcast yoga

Yogapodcasts zijn ontspannend

Omdat je naar een podcast kunt luisteren terwijl je in bed ligt of wanneer je rustig in de stoel zit, ontspannen podcasts. De yoga podcast is zo ingesproken dat je kunt ontspannen. Ook na het beluisteren van de podcast kun je toepassen wat je hebt gehoord. Je luistert naar een ontspannende podcast over de buikademhaling en daarna ben je bewust van deze ademhaling en ontspan je weer.

yoga podcast Deventer

Yoga podcast Deventer, hoe ontvang je ze?

De yoga podcast zijn op verschillende manieren te beluisteren. Je kunt er eentje aanvragen. Stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl en geef aan wat voor een podcast je wilt ontvangen. Dat kan een meditatie zijn voor het slapen, een ontspanning of een ademhalingsoefening. Kortom, bijna alles is mogelijk. Ook staan mijn podcasts regelmatig op facebook. Je zoekt mij in facebook op door te zoeken onder Berry Steenbruggen yogaberry. Ook staan mijn podcast bij soundcloud. Je kunt dus op veel manieren de yogapodcasts ontvangen.

yoga podcast

Yogapodcast en yogaprivelessen

De combinatie van yoga privelessen en podcast zijn een goede combinatie. In een privéles worden de oefeningen voorgedaan en thuis kun je via een podcast de oefeningen nog beluisteren. Tijdens een yogaprivéles kunnen we ook een podcast maken, deze kun je dan later terugluisteren.

Yoga podcast waarschuwing

Omdat de yogapodcasts zo ontspannend zijn mag je ze niet gebruiken in de auto. Gebruik de podcasts ook niet op plekken waar je alert moet zijn, zoals op je werk. In de pauzes op het werk zijn de podcasts goed te gebruiken.

Podcast buikademhaling!

Voor meer podcasts kijk even op  mijn site.